Горещи новини

Заради това не заслужаваме нищо красиво! Вижте какво правят тези две варненки

Заради това не заслужаваме нищо красиво! Вижте какво правят тези две варненки

Две възрастни варненки бяха спипани да изкореняват красиво цъфнали лалета от Морската градина, научи Varna24.bg.

Постъпката е изключително нагла на фона на това, че някой се е погрижил морската ни столица да изглежда красиво и приветливо за варненци и гостите на града.

„Какво е това безобразие? Как може да има толкова нагли, невъзпитани жени и то на възраст, да изкореняват цветята в Морската ни градина… Възмутена съм!“, пише жената, която ги е видяла.

Коментарите в мрежата също не закъсняха:

Заради това не заслужаваме нищо красиво! Вижте какво правят тези две варненкиТези жени Не са коренячки.просто са изпълзяли отнякъде,за да си купят жилище във Варна. Цървулани с пълен джоб и още повече арогантност. За да се наречеш Кореняк жител някъде,трябва да имаш около шест-седем поколения назад. Ако родителите ми са си купили място във Варна, това не означава,че съм варненка! Някога ни наричаха Гражданя!Сега са тук . Лошото е,че донесоха със себе си и простотията си! На селската поляна никой няма да им обърне внимание,но тук си развяват всичко,което не им достига като знаме.

Вчера хората които садят цветя в тези алеи, просто ги махаха тези лалета защото ще се сеят други цветя, и видимо разрешаваха на някой жени да си вземат от тях за в къщи. Така че не сме много наясно какво точно се е случило.

Ако пък вярно са украинки,да си хващат пътя и от където са дошли!

Не са украинци или каквото и да е…. Кореняк варненки са. Украинката къде ще си го завре това лале?….. Дърти комунистки…. Така са свикнали още от соца. Лайно да е- на аванта да е. Глоби няма да ги оправят. Една седмица да стоят пред общината с тези лалета. Поне да се засрамят малко.

До края на годината без пенсии и ще дойдат на себе си! Е…хти и наглите пенсионерки! Ама те повечето са такива, не се учудвам.

Не скубят цветя, а си крадат. Че крадено цвете най се хваща.Цветята са лалета.Грудките им се запазват в земята до другата година.Та що да не си чопнат тези госпожи някое и друго лаленце, без пари.Ще си го засадят, макар и прецъфтяло в своята си градинка. Няма да ходят на изложение в Истанбул, че да си купуват грудки, като ей ги, безплатни грудки в Морската градина.

Рускини! Такива като тях изкорениха цели популации на блатни кокичета около река Камчия! Ядовете продължават…

Твоят коментар

Be the first to comment on "Заради това не заслужаваме нищо красиво! Вижте какво правят тези две варненки"

Какво мислите?