Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Ирен Кривошиева погреба майка си, ще дели голямо наследство със…
Ирен Кривошиева погреба майка си ще дели голямо наследство със...

Ирен Кривошиева погреба майка си, ще дели голямо наследство със…

Актрисата Ирен Кривошиева загуби майка си преди почти месец. Адвокат Лиляна Кривошиева напусна земния си път на 93-годишна възраст, а двете й дъщери са неутешими. 

Сега идва ред и на неприятната част за роднините – делбата на наследството, а често в такива случаи се стига до скандали.

Ирен се е обадила на сина си Владимир Данаилов, който съвсем скоро ще се прибере от САЩ, за да й помогне да уреди нещата по наследството и делбата със сестра й да бъде полезна и за двете страни.

„Лекарите от ИСУЛ 3 пъти връщаха мама към живота. Въпреки усилията им обаче, тя почина на 28 март. Наложи се да изчакаме сестра ми да се прибере от Америка, затова погребението беше 6 дни по-късно. Тези дни ще дойде и Влади за 40-дневния помен на баба си, който ще е на 6 май. Искам момчето ми да бъде до мен, докато решаваме как да разделим наследствените имоти”, сподели пред „Уикенд“ актрисата.

Тя допълни, че със сестра й ще трябва да се споразумеят за апартамент в идеалния център на София, 2 магазина, земи и гори.

Малцина знаят, че майката на актрисата Лиляна Кривошиева, е адвокат със солидна практика и дългогодишен служител на важни позиции в Столична голяма община. В първите години на демокрацията достолепната дама дори е заместник-кмет на столицата.

show.blitz.bg

Твоят коментар

About Admin Ko4

Какво мислите?