Новините на фокус
Home » БЪЛГАРИЯ » Звездите от естрадата, попа, хип-хопа и риалити форматите с луксозни имоти ново строителство
Звездите от естрадата попа хип-хопа и риалити форматите с луксозни имоти ново строителство

Звездите от естрадата, попа, хип-хопа и риалити форматите с луксозни имоти ново строителство

Звездното ежедневие трябва да бъде изпълнено с блясък от първия до последния детайл – лукс е асоциацията, която всички ние правим, когато става дума за известни личности. Експертите специализирани в лукс имоти в големите градове като София, Варна и Пловдив от “Реалистимо” надникват през ключалките, за да Ви издадат една тайна – независимо как са получили славата си, звездите се стремят към едни и същи неща, що се отнася до домовете им.

Поп-фолк дивите разполагат с повече от едно жилище

Фолк дивата Преслава инвестира спечеленото в имоти. Освен основно жилище в София, тя разполага с апартаменти в Пловдив, Слънчев бряг и Добрич. Сред най-скъпите и луксозни домове на родните звезди е къщата на Анелия. Според слухове имота е глътнал над 5 милиона лева и е граден цели 10 години.

Естрадните и поп музикантите заменят Софийските имоти за ваканционни

През последните години имотите ново строителство по българското черноморие са във фокуса на звездите – те инвестират в такива, включително заменяйки луксозни жилища в София за по-голямо спокойствие и чист въздух. Такива са плановете на Йорданка Христова и Кичка Бодурова, които предпочитат курортните селища Царево и Слънчев бряг за имоти. Лили Иванова, за чиито софийски имоти скоро “Реалистимо” писа, залага на луксозен просторен апартамент ново строителство в морската столица.

Идолите на най-младото поколение – поп-певецът Криско и хип-хоп изпълнителят 100 Кила – пък предпочитат да се радват на лукс, без да инвестират в закупуване на имоти. И двамата наемат апартаменти краткосрочно в луксозни нови комплекси на морето, но по-скоро предпочитат да имат възможността всеки път да изберат различно място. Нежеланието за установяване компенсират с плащането на сериозни наемни цени, за най-доброто обзавеждане, далеч от плажа и заведенията в центровете на курортите.

Риалити звездите остават в София

Комбинацията “риалити формати-социални мрежи” дарява популярност на изключително много хора. Звездите Алекса и Елица изгряват в четвърти сезон на “Игри на волята” – победата на Алекс прави възможна инвестицията в апартамент ново строителство в София, където да живеят заедно с любимата му и по този начин да постигнат целта си за преместване в столицата. Просторният апартамент разполага с изключително широко пространство, което да побере кухня, дневна и трапезария, а от “Реалистимо” ще следим с трепет какво луксозно обзавеждане ще избере Елица за мечтания дом.

Луксозен апартамент ново строителство в София избира и Момчил, който неотдавна участва с бившата си съпруга Яница в “Един за друг”. Той е значително по-напред в обзавеждането и ремонта от колегите си, а това, което виждаме в апартамента му, говори за модерен, безупречен вкус. В социалните мрежи риалити звездата показва решен в графит и стоманеносив интериор с малко, но добре подбрани цветни акценти, много дърво и неръждаема стомана и минималистични дизайни.

Някои известни личности предпочитат сами да построят своите жилища

Дори и най-красивата чисто нова сграда понякога се оказва тясна за амбициите на родните звезди. Това е напълно валидно за Албена Денкова и Максим Стависки, които, подобно на естрадните изпълнители, предпочитат морския пред софийския въздух. Те отдавна имат имот в Царево, но през последните години упорито се говори, че са закупили още един парцел, където къща на три етажа е с вече завършен груб строеж. Остава да видим какво луксозно и стилно обзавеждане ще изберат двамата за готовия нов палат.

Имотите на звездите винаги са интересна тема – очевидни са в момента предпочитанията към повече простор, модерен стил и личен почерк, лукс като синоним на красиви линии и изчистени дизайни, които отиват много на разположението в сградите ново строителство в София. От “Реалистимо” продължаваме да следим за Вас живота на богатите и известните и да Ви допускаме, поне за няколко минути, в техния разточителен свят.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?