Новините на фокус
Home » ЗА ДАМИТЕ » Зеленият конец срещу магии на ръката е по-силен от червения
Зеленият конец срещу магии на ръката е по-силен от червения

Зеленият конец срещу магии на ръката е по-силен от червения

Когато става въпрос за носене на амулет, завързан като талисман на ръката или закачен някъде в дома, винаги се сещаме за червения конец.

Оказва се, че той не е най-силният и не бива да се пренебрегва силата на други цветове. Болшинството хора не знаят какви са възможностите на зеления конец, който също може да се носи завързан на ръката като талисман. Зеленият цвят е цветът на природните сили. Поради това е свещен цвят.

Носенето на зелен конец на китката има силата да пречиства човешката душа, да защитава своя собственик от негативни мисли и злоба. Той е извор на благополучие и благосъстояние и като природен цвят пази от болести.

Носенето на конец със зелен цвят се прави, когато предстои адаптиране към нова обстановка или нови обстоятелства в живота. Такива са смяната на работното място, смяната на местожителство или само на дома. З

еленият конец като амулет ще даде сили на човека, който го носи, ще поддържа духовните му запаси. Всички оттенъци на зеления цвят са чисти и естествени. Те притеглят природните сили, които олицетворяват, и носят само добра енергия.

Изумруденозеленото е типичен пример за това. С такъв конец на ръката ще бъдете предпазени от кражби и ще подобрите материалното си състояние.

Енергията, която създава този нюанс на зеленото, помага за разрешаване на съществени проблеми. Преплитането на различни цветови вариации на зеленото е не само естетически издържано, но засилва влиянието на зеления конец, така че да се създаде мощен щит срещу злини за притежателя му.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?