Новините на фокус
Home » БЪЛГАРИЯ » Златните ръце на леля Тодорка лекуват болни само за 3 минути (ето къде да я намерите)
Златните ръце на леля Тодорка

Златните ръце на леля Тодорка лекуват болни само за 3 минути (ето къде да я намерите)

Леля Тодорка лекува с удивителен ефект ангина и всички болести на сливиците, разбра К04!

В едно от шуменските села живее народна лечителка, която бори успешно ангина и всички останали проблеми на сливиците. Това е леля Тодорка от Градище!.

Тя не взима пари от пациентите си.

Почти винаги те й оставят някой лев по свое желание и преценка, но самата лечителка не го изисква от тях.
Затова, ако човек няма пари, може да не остави нищо и пак ще бъде излекуван.

Леля Тодорка може да пребори всяка ангина само с ръцете си

През златните ръце на Тодорка са минали много хора, всички са били излекувани. Тайната й е в дърпането на уши. По много интересен начин дърпа точно там и така, че сливиците напълно се оправят. Ангина и гнойна ангина могат да бъдат заличени буквално за минути. Такъв е случаят с едно 6-месечно бебе от Бургас.

То дошло цялото с гърч и било оправено от лечителката за около 3 минути.

Дори доказани специалисти с лекарски стаж са ползвали услугите на лечителката. Наскоро дори е имало такъв случай, когато доктор с температура е посетил леля Тодорка. В началото въпросният господин опитал да се прикрие кой е, но когато извадил портфейла си, за да даде все пак нещо на жената, от него паднал баджът му за клиниката, в която работи.

Тодорка от Градище по принцип не е харесвана от фармацевтичните босове, тъй като им взима хляба.

Тя не иска пари за услугите си, а прави всичко на доброволни начала. Ако й оставят нещо, то е просто от неудобство на пациента. Така посещението на аптеката става напълно излишно. Антибиотиците, които се изписват при ангина и въобще при болни сливици, няма никакъв смисъл да бъдат приемани.

Лечението на Тодорка е базирано изцяло на алтернативната медицина. Тя ползва познанието си за човешкото тяло и нищо друго. Това, което тя прави, е наместване на сливиците в гнездата им. Затова дърпа ушите и след това се чува едно пукане.

Винаги можете директно да посетите с. Градище. Тя не иска пари, защото счита, че Бог ще й вземе дарбата, ако я направи на бизнес. Има си собствено магазинче и почти през цялото време е там. Позната е и като дъщерята на дядо Иван.

Можете да я потърсите на телефон 0896 636322

Източник: lekuvai.bg

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?