Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Зловещото предсказание на Ванга, от което и до ден днешен изтръпва Лили Иванова
Зловещото предсказание на Ванга от което и до ден днешен изтръпва Лили Иванова

Зловещото предсказание на Ванга, от което и до ден днешен изтръпва Лили Иванова

Напук на душманите и на предсказанието на Ванга, че ще издъхне директно на сцената, Лили Иванова изглежда все по-добре с годините

Ако човек, който е пропуснал последните няколко десетилетия, види снимки на Лили Иванова и бъде помолен да ги подреди по възраст, може и да се обърка и да посочи тези отпреди 10-20-30 и повече години не за предхождащи съвременните, а за правени след тях, пише „Телеграф“.

Примата на родната поп музика от година на година младее на вид, не че някога е изглеждала зле, но напоследък постига силно въздействащи форми в подмладяването си. В началото на това хилядолетие можеше само по други белези да се съди за възрастта на примата на примите, най-вече по свадливостта, която сякаш бе на път да придобие.

По едно време хвана да се сърди едва ли не на всеки. Започна да се кара с този и онзи композитор, а темата бе най-вече „като сте ме направили известна с песните си, направете и друга“. И последваха забрани – ту едностранни, ту двустранни, т.е. взаимни от нея и него, се казва още в изданието.

Лили ИвановаПусна и една биографична книга, в която се изпокара с по-голямата част от миналото си. И бе на път аха да се превърне в една сприхава възрастна легенда с вид на млада сексбомба, но точно тогава нещата се обърнаха и тя промени коренно поведението си.

Първо разкара една групичка сеирджии под формата на ултрапочитатели, която я следваше от концерт на концерт с идеята да види дали или по-скоро как по-точно ще се сбъдне предсказанието на Ванга, че Лили щяла да издъхне директно на сцената, пеейки някой голям шлагер.

Даже се правеха облози коя ще е песента на края й. За такова предсказание се знае, но не е ясно дали то някога е било изказано наистина или е само фолклор сред почитателите, тръгнал да обикаля и извън най-върлите фенове.

Така или иначе Лили започна видимо и съвсем ясно да младее като в приказките. Може и да не е, за да докаже на инат на т.нар. фенове, че нещата няма да са както си ги представят, но пък сега изглежда толкова жизнена и енергична, че даже придобива форма на положителност.

И един истински случай, произлязъл с детето на колежка – когато тя му посочила Лили Иванова и казала, че това е една баба, която пее, тригодишното хлапе отговорило: „Кака е! Не е баба, не е!“.

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?