Горещи новини

„Змията“ Виолета се обезглави в „Игри на волята“!

"Змията" Виолета се обезглави в "Игри на волята"!

„Змията“ Виолета Стайкова сътвори трети чутовен гаф в „Игри на волята“ след нерегламентираното използване на телефон от Албена Ситнилска и кражбата на краставици и домати от стопанството от прегладнелите участници.

Този път водещата Ралица Паскалева хвана на местопрестъплението бизнесдамата от племето на „Гладиаторите“ да дава тайна информация на своята дъщеря Денислава от вражеското племе на „Старейшините“, че Цвети е номинирана от „Гладиаторите“ на техния племенен съвет и ще бъде изпратена на елиминационна битка. Това се случва в момент, в който човек от техническия екип на предаването подготвя двете племена за битка в отминал епизод и участниците, вероятно, не знаят, че операторите продължават да снимат.

Ралица Паскалева пусна запис от подсказването на Виолета с името на номинираната Цвети към Денислава по време на племенния съвет на „Гладиаторите“, които загубиха битката срещу „Старейшините“ в четвъртък вечер. След видеото, Рълев и Крум от „Гладиаторите“ нападнаха Виолета за изнесената информация.

„Не е редно. Това, което се случва е нашето племе, трябва да си остане в нашето племе“, каза Рълев. „Не е правилно, със сигурност. Така те ще изберат човек, който да излезе срещу Цвети, да победи и да вземе грошовете“, добави Крум.

„Надявам се да разберете, че компромиси няма и не може да има. Едно от най-важните качества в „Игри на волята“ е честността. Знаете колко строги можем да бъдем към тези, които погазват правилата. Знаете, че е строго забранено предаването на информация между племената. Това действие не може да остане без последствие. Компромис няма и не може да има“, оповести Ралица Паскалева.

Решението бе служебна номинация за Виолета, която в петъчния епизод ще се изправи в елиминационна битка за оставане в предаването срещу Цвети.

Твоят коментар

Be the first to comment on "„Змията“ Виолета се обезглави в „Игри на волята“!"

Какво мислите?