Помните ли култовата блондинка Габи от „Ергенът“? Няма да повярвате как изглежда гаджето й

Помните ли култовата блондинка Габи от "Ергенът"? Няма да повярвате как изглежда гаджето й

Блондинката от първия сезон на риалитито, която се бореше за сърцето на Виктор Стоянов, изненадващо се появи с любимия си мъж в публиката на предаването „С Рачков всичко е възможно“.

Двойката веднага прикова вниманието към себе си, тъй като мачото е няколко пъти по-голям като телосложение от любимата си мома.

„Вие заедно ли сте?“ и „Сега ли се запознахте?“ бяха част от шеговитите въпроси, които Димитър Рачков изстреля към ергенката. 29-годишната Габриела Петрова буквално се заливаше от смях и сълзи на майтапите на телевизионния водещ. Плач имаше и накрая, но тогава ергенката отрони сълзи заради емоционално изпълнение на фолкпевицата ДесиСлава.

Помните ли култовата блондинка Габи от "Ергенът"? Няма да повярвате как изглежда гаджето й

Габи и младежът се загаджват, след като блондинката напуска шоуто. Любимият й не е известен като нея, а фенове се питат дали е заможен, защото Габи си призна в предаването, че е меркантилна.

По време на първия сезон на „Ергенът“ блондинката беше подложена на лавина от подигравки, тъй като каза, че според нея АЕЦ означава „авио електро централа“. Габриела беше сравнена по визия и с ленивеца Сид от анимацията „Ледена епоха“.

„Относно премиерата на предаването „Ергенът“ бих искала да съобщя на цялата аудитория, която ме гледа и заля с негативизъм, че това е риалити шоу и неговата цел е да бъде интересно за обществото, поради големия брой коментари и снимки на мой гръб ще кажа, че съм си свършила работата спрямо продуцентите и формата на телевизията. Вместо да ругаете и обиждате, наслаждавайте се и гледайте предаването с цел забавление, нито вие сте съвършени – нито аз“, изригна тогава Габи, пише „България Днес“.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Помните ли култовата блондинка Габи от „Ергенът“? Няма да повярвате как изглежда гаджето й"

Какво мислите?