Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Зорница Линдарева направи нови разкрития за Станимир Гъмов
нови разкрития за Станимир Гъмов

Зорница Линдарева направи нови разкрития за Станимир Гъмов

Зорница Линдарева се намира за посредствена, научи ko4.

Зорница Линдарева говори за личния си живот. Моделката даде специално интервю, в което определи поведението си на младини за посредствено. Зорница разкри и верни ли са слуховете, че има връзка със Станимир Гъмов, от когото се срамува.

Зорница разкрива, че в момента има мъж до себе си, но това не е Гъмов. „Истината е, че никога не съм оставала сама. Но и почти никога медиите не са нацелвали кой е човекът до мен. Все ме свързват с някакви известни личности, популярни мъже, просто защото си пускаме снимки, на които сме заедно. Досега много, много рядко се е случвало да публикувам общ кадър с този, с когото съм.

Винаги си остава тайна с кого съм. Ако някой ми предложи брак и реша да се омъжа, ще го обявя. На този етап обаче не смятам, че трябва да разкривам кой е мъжът до мен. От близо година сме заедно. Не е семеен и не е публична личност“, казва Линдарева.

Гъмов

Тя отрича и тръгналите слухове, че има връзка със Станимир Гъмов. „Не, не сме двойка с Гъмов. Дори ми стана страшно неприятно, когато прочетох, че, видите ли, ме било срам от него. Супер много го уважавам като актьор. Забавен и изключително интелигентен човек е, приятен и готин“, разкрива Зорница.

Тя признава още, че с поп фолк изпълнителя Константини и с рапъра Dee винаги са били само приятели и никога не са имали интимни отношения.

Линдарева говори и за предишните си връзките с женени мъже. „Връщайки се назад във времето, си давам сметка, че съм била изключително глупава. Гледайки се в стари предавания, се намирам за много посредствена, откривам си грешки, които съм допуснала. Колкото до връзките с женени мъже, те не са табу за мен.

Не съм от консервативния тип хора, не мога да кажа край, забранено ми е да съм с някой, само защото той е семеен. Лицемерно ще е да заявя подобно нещо. Нека сме реалисти – ако съм на 18 години, ще ме ухажват необвързани. Но съм на два пъти по толкова и сега около мен са кой разведен, кой нещо друго…“, казва Линдарева, предават от hotarena.net.

Разкрития.ком

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?