Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Какво стана с Мария Игнатова? Ето докъде я докара Рачков!
Какво стана с Мария Игнатова

Какво стана с Мария Игнатова? Ето докъде я докара Рачков!

Мария Игнатова не е това, което беше. Животът я направи друга, стресът я обезобрази. Близките на тв водещата са притеснени за нейното здраве, научи ko4.

Мария Игнатова е отслабнала драстично в последно време, алармират нейни познати. Това е признак, че не е щастлива, което може би е логично след случилото се в любовния й живот.

Чаровната блондинка винаги е била фина жена, но сега съвсем се стопила и е загубила много от женствеността си. Краката й вече приличали на клечки, бузите й били хлътнали, а лицето й – изпито. Тя тежала не повече от 46 килограма – твърде малко за нейния ръст.

Игнатова вероятно е отслабнала от стрес, подозират в обкръжението й. Неотдавна тя се раздели с дългогодишния си интимен партньор Димитър Рачков и към днешна дата той не ще и да чуе за нея. За капак хубавицата остана и без работа, тъй като „Господари на ефира” падна от програмната схема на Нова телевизия, а не се очаква нов сезон на другото шоу, което води – „Х Фактор”, пише „Уикенд“.

Мария и Митко прекараха заедно едно десетилетие, но преди месеци окончателно загърбиха общото си бъдеще. Твърди се, че комикът е взел това решение, тъй като е бил обиден от нейна изневяра, но това не е потвърдено като информация.

Клюкибг

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?