Горещи новини

Ивана призна: Отслабнах с диета „Зоната“!

Ивана призна: Отслабнах с диета „Зоната“!

От известно време насам певицата на народа Ивана впечатлява с чисто нова визия.

Фолкзвездата буквално се стопи наполовина, но доскоро отклоняваше всички въпроси около отслабването ѝ, с които феновете я затрупваха.

В тв интервю обаче 54-годишната певица реши да развенчае митовете около своята диета, тъй като напоследък редица измамници започнали да злоупотребяват с нея и да предлагат опасни продукти за вталяване в интернет, рекламирайки ги от нейно име.

Ивана сподели, че е минала през операция на щитовидната жлеза, след която хормоните ѝ се подредили.

„Смених много диети и накрая се спрях на „Зоната“. Не е трудно, вече 8 години съм с нея, като от време на време я нарушавам. Сега съм се стегнала, защото за концертите трябва да отслабна с 3-4 килограма. Всички артисти знаят, че камерата качва едни 5-6 кг, така че трябва да си надолу. Сега съм в зелената зона на „Зоната“, поясни Ивана.

Тази диета е сред най-популярните в света от повече от 30 години и има за цел да намали възпалението и да насърчи здравословните нива на инсулин, което може да доведе до отслабване и по-добро здравословно състояние.

Важно е спазването на стриктно съотношение от 40% въглехидрати, 30% протеини и 30% мазнини при всяко хранене, което става по часове. Пият се и по 8 чаши вода дневно.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Ивана призна: Отслабнах с диета „Зоната“!"

Какво мислите?