Home » КЛЮКАРНИК » Иван Гарелов: Много ми е тежко без съпругата ми и сина ми!
Иван Гарелов: Много ми е тежко без съпругата ми и сина ми!

Иван Гарелов: Много ми е тежко без съпругата ми и сина ми!

Журналистът мечтае да има още няколко години на тази земя, защото има недовършена работа

„Много ми е тежко в момента, миналата година си отиде съпругата ми Донка, а малко по-късно ни напусна и синът ми Стефан. Просто е страшно тежко и трудно!“ Това каза Гарелов в предаването „Търси се“ по БиТиВи.

„Много ми се стовари и е много трудно без тях. Когато искате да кажете на някого, че го обичате, кажете му веднага! После е късно!“, казва със сълзи на очите Гарелов.

„За да направа едно нещо, независимо какво е то, съм свикнал да споделям със съпругата си, да го обсъдим. Сега няма с кого да споделям. Не мога да свикна да живея сам. Липсват ми!“, допълва журналистът, който е известен с фразата „Часът и мястото на срещата са известни“ от предаването „Панорама“, което водеше навремето.

Гарелов поясни, че не е напълно сам и каза, че дъщеря му Калина е най-голямата опора в живота му. Приятелите му също са му помогнали изключително много след като е загубил близките си и до ден днешен не спират да са до него.

Поетът Александър Петров се появи на запис в ефира на „Търси се“, все пак е най-близкият приятел на Гарелов и дори си имат любимо място – едно квартално кръчме.

Иван Гарелов на премиера с болен крак
Почина жената на Иван Гарелов

Когато двамата се видят предимно обсъждат живота и всичките му аспекти. Даже са били заедно на почивка в малко градче в Гърция. А за изненада на всичко се оказа, че Гарелов говори гладко гръцки език. Дори в ефир изтананика гръцка песен, която е била любима на покойната му съпруга Донка Стамболийска.

Журналистът, превърнал се и в писател в последните години, каза, че тъй като не е активен в телевизията, подготвя още две книги. Едната книга върху, която работя е по-скоро разследване. Трудна е книгата и може да отвори много въпроси за обществото ми. Другата ми книга е коренно различно. В нея съм обърнал внимание на това как живеем.

На запис се появи и дъщеря му Калина, което напълно изненада Гарелов.

Тя сподели, че обича в баща си това, че е земен и е много добър баща. Но му се дразни, че бързо се ядосва и от малко. Калина сподели също, че баща й най-много й е липсват в ранните години на живота й. Но всичко се наваксва според щерката на Гарелов. Самият татко каза, че винаги се е чувствал виновен, че не е бил с децата си повече, защото е работил много.

„Имам една мечта останала. Тя е да имам още няколко години, за да мога да свърша още някои неща. Имам мисия – обществена и лична, и трябва да я изпълня, доколкото мога!“

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?