Home » КЛЮКАРНИК » Игнатова побесня: Извади кирливите ризи на Рачков
Игнатова побесня

Игнатова побесня: Извади кирливите ризи на Рачков

Макар връзката между комика Димитър Рачков и половинка Мария Игнатова да приключо преди една година, сагата между двамата продължава, научи ko4.

Бившата господарка на ефира и сърцето му изля чувствата си към него с драматична публикация в интернет. Актьорът я подминавал демонстративно на публични места, блокирал я в социалните мрежи и не присъствал на фирмени събития на продуцентите брата Халваджиян, ако блондинката е сред поканените, пише в. „Уикенд“.

След като Рачков призна в телевизията на Слави Трифонов, че не е виждал бившата си половинка от година и че сигурно е свободна, реакцията на Мария Игнатова не закъсня. Тя написа в социалната мрежа: „Защо така жестоко към миналото? Защо да е изтривано, забравяно, изкривявано, съжалявано, обезценявано… вече и блокирано?

Как са възможни настоящето и бъдещето без миналото? Ако не си разбрал, запомнил, научил, пораснал? Обръщайте се назад с разбиране, за да се усмихвате повече на това, което виждате там. На финала от всички ни остава само минало. Казва се живот…“

Дългогодишната спътница в живота на Рачков била огорчена от бруталното му отношение към нея.

„Изхвърли ме като мръсен парцал“ – жалвала се пред дружките си неутешимата Мария.

Марица

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?