Home » КЛЮКАРНИК » Рачков към Мария Игнатова: Не мога повече да живея така!
Рачков към Мария Игнатова Не мога повече да живея така!

Рачков към Мария Игнатова: Не мога повече да живея така!

Любовта им е на приливи и отливи. Ту се карат, ту се събират. Сега пак са се сджафкали и живеят разделени, коментират техни близки

10-годишната връзка на Мария Игнатова и Димитър Рачков е живото доказателство за истинността на народната мъдрост, че счупеното не се лепи. След едногодишна раздяла миналото лято една от най-обсъжданите двойки у нас реши да даде втори шанс на отношенията си. Уви, възкръсналата им любов не просъществува дълго и те вече са окончателно разделени – отбелязва изданието.

„Любовта им е на приливи и отливи. Ту се карат, ту се събират. Сега пак са се сджафкали и живеят разделени. Този път връщане назад няма“ – коментират запознати с любовните отношения на комика и тв водещата.

След поредния им ренесанс в отношенията им миналото лято слухове за изневери, съпровождани с бурни скандали, съвсем обтегнали отношенията им. Неотдавна те решили да сложат точна на дългогодишната си агония.

„Не мога повече да живея така“ – категоричен бил комикът и помолил Мария Игнатова да се изнесе от дома му.

Че с връзката им е свършено, потвърждава фактът, че от началото на тази година Митко Рачков и Мария Игнатова нямат нито една публична поява заедно. Доказателство е и фриволното поведение на Митко в шоуто за имитации „Като две капки вода“. Водещият нескрито флиртува с певицата Мария Илиева и често й прави недвусмислени намеци.

flagman

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?