Home » СВЯТ » „Идат 3 дни тъмнина – не гледайте нагоре към небето“! пътешественик във времето назова ужасна дата за човечеството
"Идат 3 дни тъмнина - не гледайте нагоре към небето"! пътешественик във времето назова ужасна дата за човечеството

„Идат 3 дни тъмнина – не гледайте нагоре към небето“! пътешественик във времето назова ужасна дата за човечеството

Хората, които твърдят, че са пътували в бъдещето, често предупреждават човечеството за опасност. Сега човек, който твърди, че е бил в 2582 г., реши да предупреди всички за може би най-ужасния период в историята.

Този период ще продължи три дни и ще бъде белязан от пълна тъмнина. Както казва пътешественикът във времето, на Земята ще има глобална техническа повреда и електричеството ще спре. Въпреки че може би тук ще бъдат намесени някакви неизвестни сили, защото има един мистериозен момент в думите му.

„От 00:00 UTC на 6 юни 2026 г. Земята ще навлезе в три дни на мрак. Не гледайте нагоре към небето за светлината, идваща от пирамидите. Не използвайте никакво изкуствено осветление, освен свещи.“

Какви са тези пирамиди, човекът от бъдещето не обясни. но призова всички да започнат да се подготвят за зловещите три дни на тъмнина още сега.

Човек може да смята това за просто фантазия, но фразата за пълна тъмнина на Земята се появява в много други пророчества. Например, друг пътешественик във времето също говори за глобално прекъсване на електрозахранването.

„Всъщност всичко ще се изключи – интернет, електричество. Ще бъде ужасно. Размирици, бунтове, смърт – ще дойдат най-лошите времена в историята на човечеството “, каза той.

А френската монахиня Мари дьо ла Фауде предсказа още през 1819 г.: „По това време ще има три дни непрекъсната тъмнина. В този ужасен мрак ще горят само свещи, които са благословени. Една свещ ще гори три дни, но в лоша къща те няма да светят. Въздухът ще стане гаден. Светкавици от лъчи ще падат по улиците на градовете в това странно време на годината. Но не може да ги гледате, не може да гледате нагоре.“

С какво са свързани думите на всички? Какви са лъчите и пирамидите, които пътешественикът във времето също споменава? Може би това е някакъв вид оръжие – но не е ясно дали е земно или извънземно.

Надяваме се само предсказанията да не се сбъднат!

Твоят коментар

About Admin Ko4

Какво мислите?