Home » КЛЮКАРНИК » Изгоненият от шеф Ангелов Мацоев със страхотна работа за много пари в Нидерландия
Изгоненият от шеф Ангелов Мацоев със страхотна работа за много пари в Нидерландия

Изгоненият от шеф Ангелов Мацоев със страхотна работа за много пари в Нидерландия

Един от най-позитивните участници в Хелс Китчън се включи в предаването на Гала, за да разкаже каква е съдбата му след месомелачката при шеф Ангелов.

Людмил Мацоев вече се е върнал в Нидерландия, за да сбъдне мечтата си. За разлика от повечето участници в кулинарното шоу, той не иска да прави собствен ресторант. Неговото желание е да учи хората да готвят, при това най-различни ястия от всички култури и традиции. Той вече се занимава с това, използвайки социалните мрежи.

Мацоев от самото начало на Хелс Китчън беше интересен с това, че е започнал кариерата си в ресторант на Джейми Оливър в Нидерландия. Той говори с огромна благодарност за собствениците на заведението, което е част от веригата на прочутия британски готвач. “Дадоха ми шанс без никакъв опит”, сподели той пред Гала.

Кой знае защо, тя реши, че има повод да се направи на важна и специално подчерта, че е била в ресторант на Джейми Оливър в Нидерландия и изобщо не ѝ е харесало.

“Беше преди около 5 години в Ротердам. Ти в този ресторант ли работеше?”, попита съвсем тенденциозно Гала.

Мацоев, който се запомни в Хелс Китчън с вечно положителното си отношение към живота, обаче отрази лесно провокацията на звездната водеща. Той обясни, че не е работил в заведението, което е посетил Гала, а в друго, което е в Хага.

Шефът на “На кафе” Светлана Илиева обаче се застъпи за Мацоев и изсипа куп комплименти за него. Тя заяви, че той е имал най-положителното отношение към всичко, което се случва в предаването. “Дори и когато му се караха, приемаше всичко спокойно и извличаше позитивното”, коментира Светлето, както я наричат Гала и панелистите.

Людмил Мацоев разказа интересни неща за живота си Нидерландия и житейските уроци, които е научил там, още когато е заминал там на 18 години.

Той отишъл за да учи, като следвал свой приятел от България. “Пътищата ни се разделиха”, коментира Мацоев без да издава повече подробности.

Останал сам в чуждата държава, той успял да се научи да се адаптира и малко по малко завързал приятелства в нови хора. “Те са ми като братя”, заяви българският готвач в Нидерландия.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?