Съкрушен съпруг сложи новородения си син до съпругата си в кома, неочаквано я чу да плаче

Съкрушен съпруг сложи новородения си син до съпругата си в кома неочаквано я чу да плаче

След седем години опити да зачене, развълнувана бъдеща майка трагично претърпя мозъчна аневризма, която я остави в кома седмици преди термина. Пет седмици след раждането на сина й съпругът й го сложи на гърдите й и тя започна да ридае.

На Шон и Хедър Браун бяха необходими седем години опити, преди най-накрая да получат положителен тест за бременност. Това беше толкова сюрреалистичен момент за тях, че въпреки че Хедър страдаше от високо кръвно по това време, тя просто не можеше да остане неподвижна.

„Искахме това толкова много“, призна Шон. През ранните години на брака си Шон и Хедър се опитваха толкова много да имат деца.

Те бяха неразделни от първата среща

Двойката се запознала чрез общ приятел, който им предложил да отидат на сляпа среща. Шон не харесваше идеята, но в крайна сметка той опита, като се обади на Хедър седмица след предложението.

Запознали се на вечеря и оттогава били неразделни. Разговаряха с часове и след месец заживяха един при друг.

Година по-късно те се ожениха и започнаха опити за деца. „Можех да кажа, че тя щеше да бъде страхотна майка. Тя беше естествена с деца“, гордо каза Шон за жена си.

Разбрах, че нещо не е наред

След седем години Хедър научи, че е бременна и двойката с нетърпение очакваше да станат родители. Това беше нещо, което никога не предполагаха, че ще се случи, защото лекарите им казваха, че Хедър е безплодна.

Докато Хедър беше бременна, Шон беше командирован в Афганистан. На 34-ата седмица обаче той получи неистов имейл от една от лелите на Хедър, който му казваше, че нещо се е объркало – Хедър има мозъчна аневризма и е в кома.

Докато Хедър е в безсъзнание, лекарите решават да извършат спешно цезарово сечение, за да родят сина им, но дори след това тя не се събужда.

Междувременно Шон направи всичко възможно, за да се прибере вкъщи, пътувайки на стоп с различни самолети, само за да стигне до болницата. В крайна сметка му отне три дни полет, докато стигне до родния си град. Полицейски ескорт го докара в болницата, където за първи път видя сина си и това го разплака.
Тяхното чудо бебе Джон

Пет седмици по-късно, след като Шон и новороденият му син Джон вече се настаниха у дома, той реши да отиде до болницата, където Хедър все още беше затворена и в кома.

В публикация във Facebook Шон разказа за срещата, разкривайки колко специален се оказа този ден. Когато влезе в стаята на Хедър, той прошепна в ухото й да се срещне със сина й.

След това той внимателно постави Джон до майка си и това, което се случи след това, беше изненада. Хедър отвори уста и заплака!

Шон отбеляза колко упорито Хедър се опитваше да отвори очи, за да види сина си за първи път. Но само докосването му беше достатъчно, за да предизвика реакция от нея.

От мястото до Хедър Шон премести сина им до гърдите й и тя отново реагира, този път хлипайки. Тя най-накрая държеше собствения си син! Винаги е искала да бъде майка и този момент беше нещо, за което копнееше.

След известно време Шон премести сина им обратно до Хедър. Той взе пръста на Хедър и го постави в малката ръка на сина им и го стисна възможно най-здраво. Хедър отново започна да плаче.

Винаги се молим за чудо

От този ден през 2012 г. Хедър все още не се е събудила. Тя обаче се е прибрала вкъщи и продължава да е в стабилно състояние. Всъщност, две години след раждането, тя беше чута да произнася името на Джон няколко пъти един ден.

Шон напусна работата си в армията и започна да работи на две места близо до дома, за да отгледа Джон и да се грижи за Хедър. Той създаде страница във Facebook, за да актуализира техните 1,2 милиона последователи за състоянието на Хедър и постоянно да моли за молитви. Доскоро Шон реши бавно да пусне страницата за собственото си спокойствие и изцеление.

Преданият съпруг поясни, че остава женен за Хедър и не е бил отворен за срещи с други хора. Милият им син Джон вече е на десет години и е перфектната комбинация от майка си и баща си.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Съкрушен съпруг сложи новородения си син до съпругата си в кома, неочаквано я чу да плаче"

Какво мислите?