Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » ИЗНЕНАДА! Ето кой подготви Виолета и Денислава за Игри на волята?
ИЗНЕНАДА! Ето кой подготви Виолета и Денислава за Игри на волята?

ИЗНЕНАДА! Ето кой подготви Виолета и Денислава за Игри на волята?

С всеки изминал сезон на спортното риалити „Игри на волята“, все повече от бъдещите участници в кастингите преминават сериозна подготовка за предаването. Вече се издаде и книга за това как да се подготвяш за игрите, но и някои от бившите участници в продукцията се заеха да са коуч на новобранците и да ги подготвят физически и психически преди да влязат в предаването.

Оказа се, че подобна подготовка са минали и двете последно оцелели жени в пети сезон – Виолета и дъщеря й Денислава.

Но още по-любопитното е кой ги е подготвял за желязната социална игра, благодарение на която двете успяха да лавират и да стигнат до първите осем финалисти.

Неделчо Богданов – стратегът от миналия сезон на „Игри на волята“ е подготвял за играта Виолата и Денислава. Това той каза в подкаста „След игрите“. Първоначално планът им бил Виолета да бута дъщеря си Денислава, но впоследствие Неделчо видял физическата подготовка на Виолета и как тя разсъждава в игрите и казал: „Ти трябва да стигнеш до финал“.

Стратегът Неделчо я е съветвал да не обижда много хората. „Слушах го, но и го разочаровах, защото Виолета си е Виолета“ – коментира „змията“ за Неделчо Богданов.

Зрителите обаче окачествиха още в началото Виолета като противна и коварна персона:

„Хората слушат и гледат избирателно, хващат се за една дума. Не, хора, гледайте цялата картинка. Още във визитката казах, че аз влизам като дявол. Аз влизам с бутонките, а Денислава може да лавира. На нея и трябваше само един мъж. И тя го постигна“.

Ето какво каза Виолета, след като отпадна от „Игрите на волята“:

Никъде не сгреших в социалната игра. Просто жените, на които попаднах не можаха да свършат работа. Бях готова да влача на гърба си куците коне, само и само да има повече жени, повече бройки.

Теди е страхотна, тя беше тиха и доста подценявана.Тя можеше да бутне Момчил и почти успя.

Крум е страхотен, хитър, комбинативен, с такива хора обичам да играя, Крум заслужаваше да бъде финалист

Ива е много умна, бих играла с нея. Тя щеше да бъде страхотен стратег.

Рълев е изключително интелигентно същество, много лоялен. Човек с главно Ч, нито един човек не предаде.

Никиол отнесе хейт, който не заслужаваше. Не обиждайте хора, които не познавате и не знаете нищо за тях. Никол не беше по-лоша от половината жени там, например от Цвети жилетката, която само на едни халки минаваше. Не е голямо постижение даминаваш на харки, това не е сила, а техника и всеки ако се научи може да го прави.

Мартин не го харесвах в играта, по време на играта и след играта. И сега също не го харесвам. Няма проблем да седна на една маса с врага си. Не го мразя, трябва да ти е направил нещо, за да мразиш някого. Мартин не го харесвам като човек. Нямам никакви чувства към него. И аз мачкам като него, но мачкам по по-различен начин.

Мартин е супер елементарен и лесен човек да го издразниш. Мартин му трябва само да го блъфираш и да му дадеш едно зрънце съмнение към някой негов човек и после няма да спи. Почва да се нерви и изплисква легена доста. Ако играехме заедно щяхме да сме страшна сила. Той е страхотен манипулатор, умен е, но не може да се владее и не е лоялен. Аз обличам лоялни хора.

С кой би искала да играе Виолета в Ол Старс?

Виолета каза, че би влязала в „Ол старс“, но само ако влезе Евгения Джеферович. „Тажи жена е страхотна“ – казва Виолета.

Би играла с Джеферович, Денислава, Михаела, Алекса, за който не спести суперлативи. За игра с Мартин Виолета каза: „Що не! Да се пробваме пак!“

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?