Новините на фокус
Home » KO4 STORY » ИЗПОВЕД! Животът на Росица Пейчева с бившия мъж бил АД: Бой и изневери, докато е бременна
ИЗПОВЕД! Животът на Росица Пейчева с бившия мъж бил АД: Бой и изневери докато е бременна

ИЗПОВЕД! Животът на Росица Пейчева с бившия мъж бил АД: Бой и изневери, докато е бременна

През същински ад преминава обичаната фолклорна изпълнителка Росица Пейчева по време на първата си бременност. Когато е в петия месец, получава първия шамар в живота си от своя партньор.

„След вечеря измих чиниите, седнах, защото натрупвах албумин в краката, но не бях забърсала масата, това беше „повода“, за това беше „заслуженото“. Излишно е да казвам, израснала в прекрасно семейство, без насилие и подобни ситуации, каква рана зейна в душата ми… С невинно създание на сърце, в корема ми, къде да отида? Да се оплача? На кого? На родителите ми, които не бяха „ок“ с брака ми. Че бях поредната трета съпруга???

Ами, скъпа Роси, ти си го избра моето момиче, чукай си главата сега и е така! Вярвам, че този ми избор костваше много, Господ ми даде изпитания, именно, заради него“, разкри за първи път народната певица в лична изповед в социалните мрежи.

И продължава:

„Поддадох се на младостта, на една 19-годишна наивница и съжалителна към предлагащата й се тогава любов, че е изстрадал от предишните бракове, това е Досещате се, този „шамар“ продължи да се случва 22 години и не само „той“. Нито аз, нито рожбичките ми гъкнаха някъде, защото, за голямо съжаление имаше и за тях“.

Съседите чували скандалите и виковете, но не се намесили.

„Мълчах! Мълчах! Търпях и търпях! Банята беше моето уединение! За мен тогава нямаше други алтернативи. Не съществуваха – друг живот, друга кариера, камо ли мъж?! Спасението ми беше Академията и обучението ми, глътката въздух, който вдишвах, поемайки с автобуса към Пловдив.

Работеща на 4 работи (Учител в гимназията, в книжарницата ни тогава магазинерка, вечерно време в читалището, занимавайки се с децата, които пееха и към оркестъра, в който пеех по онова време) + студентка, готвеща се за изпити, майка, съпруга и домакиня. Явно съм била много силна, и да работя, и да уча, и да се грижа за дом, семейство, дечицата ми, моето спасение“, споделя родопската изпълнителка, провокирана от множеството негативни коментари след като обяви новината, че на 50 години отново е бременна – с трето отроче от сегашния си партньор Николай.

Роси вече има две големи деца от предишния си партньор.

„Живееща в голям страх от самото начало и детските години на децата ми, заплашвайки ни още тогава, манипулирайки ни, че ще се хвърли с колата или друга кончина ще направи на живота си, за да сме под неговото „Каквото кажа АЗ“! Тези, които твърдят, че животът ми е бил прекрасен-ХАЛАЛ ДА ИМ Е! Даже на квадрат им го давам и пожелавам!

Изневери ли? Естествено, че ги имаше. Зная отдавна и за тях, и за жените, и какво от това? Имали са възможността, хубаво им е било, ок! Но, ако трябваше да „връщам“ това му отношение,  мъжете нямаше да са малко“, изповядва още Роси Пейчева.

И отправя призив:

„Толкова се скъси живота ни, бе, мили хора, толкова много болести, проклетия и смърт по света, а толкова са малко истинските радости и щастие, и ние още повече слагаме чернилка и жупел. Нека всеки направи своя избор за житейски път! Не съдете, да не бъдете съдени! Ако днес пожарът е в моя двор, утре може да е във вашия,или още по-болезненото-в двора на децата ви, внуци, правници.

НЕКА Е СВЕТЛИНА! НЕКА Е ЛЮБОВ! НЕКА СА САМО ХУБАВИ ПОМИСЛИ ЗА ВСИЧКИ, И ЗА БАШ ДУШМАНИТЕ, както си казваме родопчани Вярвайте, имайте страхопочитание от Бога и бумеранга на отрицателно изречените слова Обичайки ме или не, аз съм простила и обичам ВСИЧКИ, колкото и да Ви се струва налудничаво, щом ГОСПОД БОГ си е с мен, с близките ми, друго не искам! Отново виртуални прегръдки, хайде усмихнете се, денят, животът е ПРЕКРАСЕН, приятели!

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?