Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Камелия ядосано: Не ви касае как бебето ми дойде при нас с Цветин!
Камелия ядосано: Не ви касае как бебето ми дойде при нас с Цветин!

Камелия ядосано: Не ви касае как бебето ми дойде при нас с Цветин!

Фолкпевицата Камелия няма намерение да коментира как е станала майка. Тя и вече законният й съпруг Цветин се радват на син, след като с години се бориха да станат родители.

Хитовата изпълнителка неведнъж е споделяла за перипетиите, през които е трябвало да мине, включително болката и отчаянието си след загубата на няколко бременности. Появата на малкия Баян бе голяма изненада за феновете й, като съвсем логично любопитството последва първоначалната радост и вълнение.

„Начинът, по който съм станала майка и как бебето ми дойде при нас, не ви касае. Важно е то да е живо и здраво“, коментира Камелия наскоро в отговор на въпрос от фенове дали синът й е плод на ин витро.

Звездата на фолка не разкрива тайната как е станала майка, но вметва, че бракът им с Цветин е бил необходима крачка по пътя към сбъдване на мечтата им да станат родители.

Певицата и половинката й са съпрузи от осем години, което стана ясно сравнително скоро.

„Просто по пътя да имаме дете в една ситуация поискаха от нас да имаме брак. Тогава Цвети реши, че явно няма да е нашият път, защото не сме женени, но аз казах, че това няма да ни спре“, сподели Камелия.

Тогава любимият й я питал три пъти: „Ти сериозно ли?“. Ками отвърнала с „Да“. После се обадили на приятели, които им станали свидетели. Камелия и Цветин подписали набързо в гражданското, но имат желание да направят и голяма сватба.

Певицата иска да се види като булка, но това ще стане по-късно, като поотрасне Баян.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?