Новините на фокус
Home » БЪЛГАРИЯ » Илиян Любомиров избесня Виж как посече Мартин Карбовски!(Още за скандала)
Илиян Любомиров избесня Виж как посече Мартин Карбовски!(Още за скандала)
Илиян Любомиров избесня Виж как посече Мартин Карбовски!(Още за скандала)

Илиян Любомиров избесня Виж как посече Мартин Карбовски!(Още за скандала)

Илиян Любомиров здраво посече водещият Мартин Карбовски, видя ko4.

Половинката на Петя Дикова-Илиян Любомиров яко се нахвърли на водещият на „Втори план”. Бъдещият татко се разгневи на Мартин Карбовски и го посече в мрежата.

Анализаторът при Гала размаза журналиста, заради абсурдните му твърдения за съвременната българска жена. При това го нареди публично:

„Младата българка се буди рано сутрин, храни си детето или котката, мие си зъбите, прибира си естествените цици в сутиен, качва се на колата или метрото, и отива на работа. Прибира се след 8 часа.

По някое време от телевизора, който тя рядко гледа, й казват, че била златотърсачка и искала пластмасови цици, гумена глава и уста като американска поничка.

Тя знае, че не иска, но Карбовски я убеждава, че само така си мисли. Лъжеш, млада българко, щом тези жени, които ти показвам искат, значи и ти искаш. Няма как да си роза на върха на купчина лайна. Няма.

После по 6 пъти в минута повтаря, че жените от екрана са красиви, и младата българка се смее ли смее, смее ли смее… Хубаво, че съм грозна, си казва, спира телевизора и започва да чете Бродски.

Няма само втори план. Има и първи“, публикува Илиян Любомиров като цитира острите думи на Димана Йорданова.

Зетят на Аня Пенчева и журналиста Сашо Диков в последно време яростно се хвърля в полемика срещу известни личности, за да защити мнението си. Поетът не се притеснява да ги напада, ако е убеден в правотата си.

Източник: www.kliuki.bg

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?