Новините на фокус
Home » СВЯТ » „Има само два варианта“: Ясновидка разказа какво ни е подготвила Вселената през 2023 г.
„Има само два варианта“: Ясновидка разказа какво ни е подготвила Вселената през 2023 г.

„Има само два варианта“: Ясновидка разказа какво ни е подготвила Вселената през 2023 г.

Висшите сили пишат сценарий за живота ни и той вече започна да се сбъдва.

Ясновидката Мира Соларис твърди, че много скоро въпросните сценарии ще доведат до драматични промени. Например, през 2022 г. висши сили са създали много разклонения на бъдещето – буквално ветрило от различни опции. Разигравани са различни сценарии, но сега хората имат само две разклонения (две възможности).

На Мира Соларис са показани (от висшите сили) две разработки, които по-късно ще се слеят в една. Ето защо мнозина сега изпитват усещането за дежа вю, твърди тя.

„Сега остават само две разклонения. Единият сценарий, меко казано, не е положителен. Вторият е по-добро бъдеще. И в момента хората се сортират в тези две разклонения. Преходът е в ход, светът се променя, но това не означава, че трябва да седнете и да чакате някой да ви носи на раменете си в бъдещето. Нашата планета е пленена от „тъмни“ сили, така че, за да преминем към някакво ново ниво на осъзнаване, трябва да работим върху себе си “, казва ясновидката.

два избора

Миро е сигурна, че вече нито един ясновидец не може да каже със сигурност какво всъщност ни очаква. Но всички отговори са във всеки от нас. И за да ги намерите, трябва да се потопите в себе си.

Това означава, че всеки човек трябва да работи върху своята енергия. Това ще направи всички по-силни към външни дразнещи фактори. Освен това не трябва да гледате назад или, обратно, да гледате само в бъдещето. Този, който живее в настоящето, ще постигне много.

2023 г. ще бъде много трудна година за всички, ще бъде времето да завършим всичко, което започна през 2022 г. Но през 2024 г. ще бъде по-лесно. За да изградите нещо ново, трябва да разрушите старото, сигурна е Мира Соларис.

Основното нещо, както отбеляза ясновидката, е да се опитате да стоите далеч от негативното, трябва да намерите баланс в себе си.

Твоят коментар

About Admin Ko4

Какво мислите?