Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Истината за „богинята“ Габриела Цонева от „Ергенът 2“
Истината за "богинята" Габриела Цонева от "Ергенът 2"

Истината за „богинята“ Габриела Цонева от „Ергенът 2“

„Не работя, гледам си кефа. Всъщност съм инфлуенсър, но и това не е лесно. Спират ме, заговарят ме, искат снимки. Такава красавица, такава богиня – как да я подминеш. Ако има как, може би в Пловдив една статуйка да ми направят, защо не, мисля, че го заслужавам. Като ходя на плаж, на всички мъже им падат ченетата“.

Така се представи снощи в новото издание на Ергенът Габриела.


Габриела Бланко във визитката си за риалити предаването „Ергенът“, с която разбуни зрителите.

А ето как я представиха от „бТВ“.

Габи е от Пловдив и е инфлуенсър. Тя е тунинговано мимньонче, което изпъква не само с 1400 кубика напред, а и с неподражаемо чувство за хумор. Определя се като изключително забавен човек, който подхожда към хората и ситуациите със закачка.

Габриела Цонева Габи никога не се съобразява с мнението на околните, обича да спори и нейната дума да е последна. Въпреки предизвикателния ѝ вид, никога не се е влюбвала истински, но като всяко момиче мечтае за семейство и сериозни отношения.

„Много е хубаво тук, давам им точно една минута, да си тръгнат сами от тук, ако не искат много жалко – лудата дойде“, бяха първите думи в риалити формата на Габриела.

„Паля от раз“, категорична е тя.

Габриела Цонева Ергенът 2„Искам мъжа до мен, да става мисълта за моята особа. Да мисли къде, да ме закара и какво, да ми купи. Той трябва, да ме обича 90%, а аз останалите 10%. Никога не правя първата крачка. Аз съм най-красивата, конкуренция нямам, лъва не се страхува от чакали. Ще ги сгазя като танк.“, казва тя в заявката си за формата.

„Здравей много си хубав на живо, давай да си тръгваме какво повече ти трябва“, бяха първите ѝ думи към Евгени.

„Влезнах му остро, малко се стресна, но нищо ще свикне“, казва тя за първата им среща.


Кадър от първата среща между ергенът Евгени и култовата Габриела, която принципно живее в Пловдив.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?