Home » КЛЮКАРНИК » Новият Ерген в потрес от участничка с повече силикон, отколкото акъл! И него не го одобриха (Снимки)
Новият Ерген в потрес от участничка с повече силикон отколкото акъл! И него не го одобриха (Снимки)

Новият Ерген в потрес от участничка с повече силикон, отколкото акъл! И него не го одобриха (Снимки)

Силиконова госпожица с огромни претенции и отрицателно покритие предизвика потрес и у зрителите, и у другите участнички в излъчения снощи първи епизод на най-чаканото романтично шоу “ Ергенът 2 „.

Препитаващата се като инфлуенсър Габи от Пловдив  даде заявка още на старта на риалитито, че влиза в предаването с единствената цел да се докопа до финала. Габриела се представи като безработна от Пловдив, която непрекъснато се снима и не си мислете, че й е лесно.

Напротив, все се чуди в каква поза да застане.

Габи Ергенът 2

Егенът 2 Габриела

Тя призна, че има божествено тяло, макар, че не влиза във фитнес. Появят ли се излишни мазнини, бегом при доктора, който ще ги изсмуче. Явно е пристрастена към пластиките, а това се вижда от пръв поглед защото шокира с най- големи джуки и огромни силиконови гърди. Всички я заглеждат, най-вече злобните жени, които й завиждат.

Ергенът 2

Габриела и Евгени

Габи призна, че се надява мъжът до нея да е лудо влюбен, поне на 90% и непрекъснато да мисли какво да й подари и къде да я заведе.

Само дето зрителите бяха ужасени от високото самочувствие и от силикона на инфлуенсърката. Казват, че им прилича на нещо средно между скумрия и чакал, която е опряла да се надява ергенчето да я вземе. И се питат защо няма мъж, като всички се натискат за нея.

В коментарите виждаме как й се подиграват и пишат, че прилича на чучело, от коя магистрала са я пуснали.  Самочувствието обаче й е огромно и още веднага Габриела прикани другите участнички да си ходят, защото Евгени Генчев ще е за нея.

Негативни коментари получи и самият Евгени. Зрителите пишат, какъв е тазгодишния ерген, той е нисък, брадясал и неподстриган глупак.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?