Home » ЗОДИИ » Какво съветват звездите всяка зодия днес: РАК – действайте смело, това е вашият ден! ДЕВА – страхотен ден, действайте със замах!
Какво съветват звездите всяка зодия днес: РАК - действайте смело това е вашият ден! ДЕВА - страхотен ден действайте със замах!

Какво съветват звездите всяка зодия днес: РАК – действайте смело, това е вашият ден! ДЕВА – страхотен ден, действайте със замах!

Основният съвет на астролозите за днес гласи: Освободете и укрепете волята си.

Повярвайте, цялата свобода е вътре във вас! Бъдете оптимисти и вижте какво съветват звездите всяка зодия днес:

ОВЕН

Целта на този ден е да ви даде усещане за вътрешна свобода, да ви помогне да премахнете оковите и ограниченията от себе си.

Не се изненадвайте, ако има провокативни ситуации. Не се съпротивлявайте на новите неща, гледайте какво влиза в живота ви, а не какво излиза.

ТЕЛЕЦ

Веднага щом съсредоточите усилията да задържите нещо, което трябва да си тръгне от вас, ще загубите нещо ново, което бихте могли да спечелите. Използвайте възможността днес да допуснете нова енергия, събития, хора в живота си. Доверете на Вселената и приемете с благодарност всички новости.

БЛИЗНАЦИ

Спазвайте обещанията, които можете да изпълните, дори ако сте ги дали преди много време. Това увеличава шансовете за осъществяване на вашите планове, тъй като по този начин се пречиствате енергийно.

РАК

Денят е благоприятен за всякакви дейности – можете да разширите кръга от делови контакти, да получите работа или да наемете нови служители. Ако имате планове, мечти да започнете нещо ново – действайте смело! Това е вашият ден!

ЛЪВ

Днес може да има провокации по темата – цените ли себе си? От събитията от деня проследете колко лесно можете да кажете „не“, ако това, което ви помолят или ви предложат, не резонира с вас. Или страхът надделява?

ДЕВА

Страхотен ден за всякакви начинания – можете спокойно да си намерите работа, да се преместите в нова къща, да отидете на пътуване. Следете мислите си и какво говорите – тези думи и мисли ще станат основа. Нека бъде солидна и оптимистична.

ВЕЗНИ

Днес е особено благоприятно да се занимавате с духовни практики, да изучавате законите на Вселената – можете да получите напълно неочаквани прозрения и заключения. Молитви, медитации, учене – всичко днес ще ви донесе особена полза.

СКОРПИОН   

Днес е подходящо време да обмислите талантите си. За да се превърне вашата дарба в проявен талант, трябва да работите упорито върху нея. И днес е най-лесният начин да го направите. Не се страхувайте и направете първите стъпки. Енергиите на деня ще вдъхновяват да покажете дарбата си – вслушайте се в желанията, мечтите си.

СТРЕЛЕЦ

Осъзнаването на вашата цел ще ви помогне да излезете от състоянието на заблуда. Не позволявайте на депресивните мисли да завладеят емоциите ви. Бъдете нащрек, ако има желание да бъдете невидими. Това също са сигнали, че сте загубили вяра в себе си и сте загубили връзка с онази божествена искра, която е във всеки човек.

КОЗИРОГ

Бъдете внимателни към мислите си, защото негативните мисли и емоции, родени днес, могат да растат и да се развият до колосален мащаб. Това е ден за спокойно общуване в кръга на хора, които харесвате – семейство или близки приятели.

ВОДОЛЕЙ

Научете се да поемате пълната отговорност за решенията си върху себе си и да не я прехвърляте на някой друг. Това е вашият живот и ще бъде по-добре, ако контролирате колесницата на собствената си съдба. Нека целите, които си поставяте да са малко по-високи, по-духовни и по красиви от представата ви.

РИБИ

Отделете време за духовно развитие и личностно израстване. Работете върху концентрацията си. За да направите това, можете да посветите един ден на медитация или да отидете сред природата. Научете това, което отдавна сте искали, но все не намирате време. Погледнете внимателно света около вас, може да получите важни знаци.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?