Home » KO4 STORY » Без скрупули – аз съм на 24, а съпругът ми е на 85 и искаме да имаме бебе!
Без скрупули - аз съм на 24 а съпругът ми е на 85 и искаме да имаме бебе!

Без скрупули – аз съм на 24, а съпругът ми е на 85 и искаме да имаме бебе!

Жена от Мисисипи, която се омъжи за мъж с 61 години по-възрастен от нея, казва, че е готова да създаде семейство с новия си съпруг – въпреки факта, че той е с десетилетие по-възрастен от собствения й дядо.

24-годишната Миракъл Поуг се запознава с 85-годишния Чарлз докато работи в обществена пералня, в която пенсионерът носи дрехите си за почистване. Двамата създават приятелство, което година по-късно прераства в романс.

Те бързо намират общ език и само след няколко месеца Миракъл разбира, че се е влюбила в Чарлз.

През февруари 2020 г. той й предлага брак и оттогава двамата са щастливо женени. Едно от най-трудните неща било бъдещата булката да съобщи новината на близките си.

„Майка ми и дядо ми се зарадваха много за мен. Баща ми обаче не одобри веднага брака ни. Отне му доста време, за да промени решението си. Попитах го дали иска да загуби дъщеря си завинаги. Защото ако не беше дошъл на сватбата ми, щеше да ме загуби завинаги“, разказва младата съпруга на Чарлз.

Съпрузите са категорични, че не обръщат внимание на хорските одумки, нито на критиките срещу тях онлайн. Те разказват, че повече хора ги смятат за баща и дъщеря,а доста често и за дядо и внучка. „Мнението на хората в интернет не играе никаква роля за мен и Чарлз“, споделя още Миракъл.

Сега тя много иска да забременее от съпруга си, но поради възрастта му тя не може да зачене дете по естествен път. Двойката се решила на инвитро оплождане, но в клиниката, която са посетили били крайно преднамерени към тях.

Сега семейството търси медици, които да нямат предразсъдъци към желанието им за поколение.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?