Home » БЪЛГАРИЯ » Какво трябва да знаем за съвременните електронни цигари?
Какво трябва да знаем за съвременните електронни цигари?

Какво трябва да знаем за съвременните електронни цигари?

Съвременните електронни цигари са продукт, който набира все по-голяма популярност, затова и броят на потребителите му през последните години все повече нараства.

Разбира се, за тази популярност допринася фактът, че употребата им не е забранена на обществени места, както и това, че вредата от тях е много по-малка за здравето на човек, в сравнение с пушенето на обикновени цигари.

Известна е и друга не по-малко важна характеристика на електронните цигари – те могат да помогнат на пристрастените към тютюневите изделия хора да се откажат по-лесно от вредния

Всички електронни цигари от Vaperoom.eu се предлагат в различни варианти. Преди да изберете някой модел, е добре да помислите кой точно би отговорил на вашите конкретни изисквания. Но нека сега се спрем на най-характерните особености на това модерно приспособление, наречено електронна цигара.

Не отделят вреден дим

При пушенето на електронни цигари не се отделя вреден дим, тъй като в целия процес на вдишване не се изгарят отровни, токсични или вредни вещества. Никотиновата течност се нагрява в специален резервоар. Тя определя силата на електронната цигара и нейния вкус. Всеки потребител избира никотинова течност в зависимост от своя вкус.

На пазара се предлагат много видове течности. Както при традиционните цигари, можете да избирате такива, които са с високо, средно или ниско съдържание на никотин.

Парите, излъчени и вдишани по време на процеса на нагряване, също могат да имат избран аромат. Електронните цигари не съдържат катран или токсини. Само известно количество никотин, което не причинява толкова много странични ефекти, колкото са налични при традиционното пушене. Трябва обаче да припомним също, че никотинът все пак си е никотин и независимо под каква форма се приема, той води до пристрастяване.

Електронни цигари – принцип на действие

Електронната цигара е устройство, което повече или по-малко прилича на традиционна цигара, пура или лула.

Съвременните електронни цигари съдържат елемент, наречен клиромайзер, който представлява контейнер за течности за многократно зареждане.

Новите устройства вече съдържат два нагревателя. Всеки нагревател е захранван от батерия. Течността се загрява, произвеждайки никотин-съдържащи пари, вдишвани от пушача. Работата със самата електронна цигара, зареждането на батерията, стартирането и изключването са лесни и интуитивни.

Откъде да купите качествени електронни цигари?

Най–доброто място за закупуване на най-качествената електронна цигара са доказаните онлайн или физически магазини, специализирани в този асортимент. Струва си да заложите на

Производителите и дистрибуторите, предлагащи подобни артикули онлайн, са наясно с нарастващото търсене и изисквания към електронните цигари, така че се предлага наистина широка гама от продукти. По този начин лоялните търговци се радват на популярност и доверие сред клиентите.

Има много места, където се предлагат електронни цигари, но закупените онлайн със сигурност ще ви излязат значително по-евтини.

Например Vaperoom.eu има много богато разнообразие на продукти – електронни цигари, течности, аксесоари. Там винаги можете да разчитате, че ще направите качествена и изгодна покупка.

Още няколко полезни съвета

Когато правите покупка, непременно помислете и резервни течности, зарядно устройство, а можете да си изберете и още много други интересни и полезни аксесоари. Развитието на съвременните технологии вече позволява да захранвате електронните цигари в автомобилите и пък директно от компютри и лаптопи чрез USB кабели. Изборът е изцяло ваш!

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?