Home » ЗОДИИ » Как ретроградната верига на Меркурий ще се отрази на всички зодиите в коридора на затъмнението?
Retrogradnata veriga na Merkurii

Как ретроградната верига на Меркурий ще се отрази на всички зодиите в коридора на затъмнението?

След пролетното равноденствие, което беше на 20 март, Слънцето залезе в първия градус на Овен и започна така наречената астрономическа Нова година. Възелът на бъдещата карма сега е в същия знак, което означава неизбежно уточняване на проблемите в кариерата и отношенията.

Ако изглеждаше, че има някакъв застой в живота, тогава преди 22 април ситуацията може да се промени драматично. Важно е, че няма да има възможност да откажете новата реалност. Порталът rsute.ru измисли как да излезе от труден период без загуби.

Характеристики на влиянието на Меркурий през целия период на затъмнения

Всички кармични моменти от съдбата ви ще бъдат подчертани, за да прегледате внимателно предишните си решения и планове, да преоцените целите си и да се уверите, че вървите в правилната посока.

На 20 март Меркурий също влиза в своя ретрограден цикъл, който започва от 15 градуса Овен. Тази планета ще окаже забележимо влияние върху всички процеси от 25 март до 8 април.

Ретроградният Меркурий често носи закъснения, недоразумения и неочаквани пречки, но това не означава, че всичко е загубено. Това е моментът, в който можете да се възползвате от тези почивки, за да разгледате отблизо подробности, които преди може да са убягнали от вниманието ви.

Помислете какво можете да подобрите, преди да продължите напред. Може би това е преразглеждане на вашия план за действие, актуализиране на подхода ви към комуникацията или дори предефиниране на вашето разбиране за себе си и вашите желания.

Ретроградният Меркурий ви дава възможност да подредите мислите си и да се подготвите за новите предизвикателства, които бъдещето ще донесе.

Така че не се паникьосвайте, ако плановете ви се забавят или срещнете неочаквани пречки – всичко това е част от процеса. И помнете, че в крайна сметка, когато Меркурий излезе от своята ретроградна верига, вие ще сте готови да продължите напред с ново разбиране и увереност.

Ретроградният Меркурий изглежда е предназначен да забави неистовия ни стремеж към успех, принуждавайки ни да спрем и да погледнем към миналото. Този период ни дава възможност да преосмислим действията си, да коригираме грешките и да се подготвим за нови предизвикателства по-съзнателно.

Каква е целта да се забави развитието на живота чрез ретрограден Меркурий?

Когато Меркурий навлезе в своя ретрограден цикъл, той сякаш спира бързането ни, напомняйки ни колко е важно внимателно да обмисляме всички аспекти на живота. Може да открием, че определени договорености, проекти или взаимоотношения изискват нашето внимание и корекция. Това е време, когато можем да преразгледаме целите си, да преоценим приоритетите си и да вземем мъдри решения, които ще ни помогнат да продължим напред с повече увереност и осъзнатост.

По този начин ретрограден Меркурий служи като напомняне да спрете за момент и да погледнете пътя си, преди да се втурнете обратно във вихъра на събитията. Това е време, в което можем да използваме нашия опит и мъдрост от миналото, за да създадем повече смисъл и почтеност в живота си.

Твоят коментар

About Иван Ангелов

Какво мислите?