Новините на фокус
Home » ЗА ДАМИТЕ » Камелия след „Хелс китчън“: Чоткин е най-прекрасният мъж! Влюбена съм
Камелия след "Хелс китчън": Чоткин е най-прекрасният мъж! Влюбена съм

Камелия след „Хелс китчън“: Чоткин е най-прекрасният мъж! Влюбена съм

Отпадналата от кулинарното риалити „Хелс кинчън“ Камелия е влюбена, а любовта я е споходила докато е в лудницата на кулинарната надпревара. Феновете на предаването нямат съмнение на кого е подарила сърцето си младата любимка на зрителите.

Естествено, става въпрос за Чоткин.

„Чоткин е най-прекрасният мъж! Влюбена съм. Чакам го и нямам търпение да се видим в реалния живот“, това искрено и доста неочаквано признание направи Камелия в първата си поява в предаването „На кафе“ след като напусна кухнята на шеф Ангелов.

„Не ми достигна злоба, спортната злоба, която имат много от другите участници“, така тя обясни отпадането си. От думите ѝ обаче си пролича, че неуспехът в шоуто не е повлиял особено на самочувствието ѝ. Камелия продължава да смята, че всяка нейна чиния е шедьовър.

Младата участничка се пошегува, че не е успяла да спечели сърцето на шеф Ангелов и да стане негова любимка. Тя допълни също, че през цялото време се е чувствала подценявана от всички останали в „Хелс китчън“ заради липсата на опит.

„Валеше от небето това отношение на подценяване!“, категорична е Камелия. Но както стана ясно, тя е намерила любовта и затова в крайна сметка провалените амбиции не са най-важното.

Ще е интересно дали продукцията ще предаде обяснението в любов на Камелия на Чоткин и евентуално как би му повлияло това.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?