Новините на фокус
Home » БЪЛГАРИЯ » Карин, която иска да подари колата си на семейство в нужда: Разочарована съм, пишат ми само мошеници
Карин която иска да подари колата си на семейство в нужда: Разочарована съм пишат ми само мошеници

Карин, която иска да подари колата си на семейство в нужда: Разочарована съм, пишат ми само мошеници

„Разочарована съм от хората! Получих над 7 хиляди съобщения и все от мошеници, които нямат истинска нужда от автомобил. Не са социално слаби, а искат да забогатеят с 5-6 бона на мой гръб.“

Това заяви пред „България Днес“ интернет сензацията Карин Иванова, която преди дни обяви, че ще дари автомобила си на семейство в нужда с деца.

Карин все още търси на кой да даде колата си
Карин все още търси на кой да даде колата си

Преди дни блондинката публикува във фейсбук профила си обява, която гласи:

„По случай новогодишните празници искам да направя подарък, като подаря колата си на семейство в нужда. Автомобилът е без забележки, разходите ще бъдат за моя сметка. Защото, ако можеш да направиш дори един човек щастлив, значи си постигнал много! Весели празници“.

Това не е първата благотворителна инициатива на младата дизайнерка. По време на COVID пандемията тя подаряваше маски и ръкавици на жителите на Ботевград – родното място на Карин. Към днешна дата Иванова се занимава с благотворителност, подпомагайки семейства в нужда от цялата страна, но въпреки това не може да намери на кой да подари автомобила си.

„Исках до края на декември да зарадвам нуждаещо се семейство с кола, но за съжаление от 7 хиляди съобщения нямаше нито един подходящ. Пишат ми хора, които вече имат кола, комарджии, алкохолици и всякакви мошеници. Надявам се автомобилът да отиде при съвестни хора. Изискването ми е да е семейство с деца, които са в нужда, но същевременно са честни хора. Смятам, че у нас е много трудно да се отглеждат деца, защото заплатите са ниски, детските надбавки не покриват и минимума за издръжка на дете, а идват студени зимни дни и имайки кола, родителите ще могат по-комфортно да карат децата си на училище и ще им е от помощ в бита, сподели пред вестника Карин.

Ще покрие всички разходи по прехвърлянето
Ще покрие всички разходи по прехвърлянето

Интернет сензацията разказа, че е решила да подари автомобила си, защото отдавна вече се е обзавела с друг и смята, че има хора, които биха променили живота си благодарение на този жест. Карин е готова да покрие всички разходи по прехвърлянето на колата.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?