Горещи новини

Яжте по една супена лъжица на празен стомах в продължение на 7 дни: Ще бъдете по-енергични, по-здрави и без наднормено тегло

Яжте по една супена лъжица на празен стомах в продължение на 7 дни: Ще бъдете по-енергични по-здрави и без наднормено тегло

Чесънът е една от най-често използваните съставки в почти всяка кухня по света. Популярен е, защото има изключителен вкус, придава особен аромат на всяко ястие и най-вече е полезен за здравето.

Най-добре е да се консумира суров, защото при термична обработка активната му съставка губи свойствата си.

Суровият чесън може да ви помогне при множество медицински състояния и дори лекарите го препоръчват.

Може да ви помогне да намалите високото кръвно налягане и холестерола, да предотвратите коронарна болест на сърцето и инфаркт.

Също така е много полезен за облекчаване на атеросклерозата.

Той е отличен за укрепване на имунната система, а също така помага за детоксикация на тялото и значително отслабване.

КАК СЕ ИЗПОЛЗВА ЧЕСЪНЪТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ ?

Трябва да го нарежете възможно най-дребно и да го оставите на стайна температура за около 15 минути. Едва тогава можете да го консумирате, за предпочитане на празен стомах, защото така хранителните вещества се усвояват по-лесно.

РЕЦЕПТА

Вземете 2-3 скилидки домашен чесън (ако не е китайски, причинява стомашни проблеми). Обелете ги и ги нарежете на ситно. Оставете ги настрани за около 15 минути, след което добавете лъжица мед и разбъркайте. Консумирайте тази смес всеки ден.

мед с чесън отслабване

Само след няколко дни ще забележите, че се чувствате по-енергични и по-здрави. Ще се засили устойчивостта на организма срещу вируси, но и ще се прочистят червата ви.

Опитайте и се убедете сами!

Твоят коментар

Be the first to comment on "Яжте по една супена лъжица на празен стомах в продължение на 7 дни: Ще бъдете по-енергични, по-здрави и без наднормено тегло"

Какво мислите?