Горещи новини

Като порцеланова кукла е! Златка Райкова за първи път показа малкия си син на първия му рожден ден (СНИМКИ)

Sinut na Zlatka stana na 1 godinka

Една от най-известните плеймейтки у нас, Златка Райкова, сякаш се скри от социалните мрежи, след като роди втория си наследник.

Припомняме, че Райкова стана майка за втори път точно преди една година, а баща на детенцето е настоящият й мъж, бившият тенисист Карен Хачатрян.

Двамата обаче упорито криеха наследника си от социалните мрежи.

Това караше последователите им да търсят какви ли не причини за потайността им. Ето, че на 3 май, когато Карен-младши навърши своята първа годинка, родителите му се отпуснаха и показаха мъника за пърив път, видя HotNews.

Златка Райкова син Карен

Карен младши

„Честит 1 ви Рожден Ден на моята любов Каренчо. Бъди ми здрав, безгрижен и добричък. Мама и тати винаги ще са до теб. Обичам те, маминко мой!“, написа емоционално Злати по повод празника у дома. „Боже, съвършен е! Да ви е жив и здрав“, възкликнаха много от почитателите на плеймейтката. „Като порцеланова кукла е“, не спираха с комплиментите си.

Златка и Карен син

Карен младши рожден ден

И няма как човек да не се възхити на спретнатия с модерна прическа сладурко, чиито огромни очи нетърпеливо се взират в разкошната торта.

От снимките не става ясно дали е имало голямо парти за рожденика, но приказната торта е налице. Твърде вероятно е празника да е бил в тесен семеен кръг, имайки превид, че доскоро родителите не показваха личицето на детето в социалните мрежи

Припомняме ви, че когато първородният син на Златка от Благой Георгиев навърши годинка, двамата направиха голямо тържество с 30-ина гости. Тогава в същия ден те кръстиха Благойчо.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Като порцеланова кукла е! Златка Райкова за първи път показа малкия си син на първия му рожден ден (СНИМКИ)"

Какво мислите?