Home » БЪЛГАРИЯ » Кой ще смени шеф Ангелов в „Хелс китчън”? Всички тръпнат в очакване
Koi shte smeni shef Angelov

Кой ще смени шеф Ангелов в „Хелс китчън”? Всички тръпнат в очакване

Кой ще води Кухнята на Ада, след като шеф Виктор Ангелов хвърли куртката?

Въпросът вълнува всички фенове на шоуто, които видяха драматичния изход на водещия в сряда вечер. Шеф Ангелов се отказа да се занимава повече с кандидатите за наградата от 100 000 лева, след като те не се справиха със задачата, която им беше поставил.

По-лековерните се притесниха, че това не е само края на сезона, а изобщо на „Хелс китчън” в българския ефир. Повечето зрители обаче са сигурни, че този обрат е по предварителен сценарий и всъщност няма особено отношение към реалното представяне на кандидатите. Това личи от многобройните коментари след драматичната сцена.

Масовото мнение в социалните мрежи е, че шеф Ангелов ще бъде уж спешно сменен за един или няколко епизода от друг кулинарен майстор. Кой обаче ще е той?

Част от предположенията са доста смели. Някои смятат, че самият създател на формата Гордън Рамзи може да се появи и да респектира и стегне готвачите. За мнозина това е твърде невероятен сценарий.

„Нека шеф Манчев дойде и оправи кошмарите в кухнята на шеф Ангелов”, зоват други коментиращи необичайната ситуация. Сред предположенията има и такива за появата на шеф Андре Токев. Почти всички обаче са сигурни, че шеф Ангелов скоро отново ще е на екран в „Хелс китчън”.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?