Новините на фокус
Home » СВЯТ » Ким Кардашиян стана Мъж на годината
Ким Кардашиян стана Мъж на годината

Ким Кардашиян стана Мъж на годината

Ким Кардашиян е мъж на годината, видя Ко4. Риалити звездата, която от известно време се води и предприемач, спечели наградата на GQ „Men of the Year“ и украси корицата на списанието.

За това самата тя се похвали в социалните си мрежи, като качи снимка, позирайки с вратовръзка.

Интервюто, което даде пред изданието обхвана широк кръг от теми – от бизнеса й за бельо и спортни дрехи „SKIMS“, през семейството и развода й, до покойния й баща Робърт Кардашиян. Впрочем „SKIMS“ става официалното бельо на NBA, тъй като отскоро Ким пусна и мъжка линия, посочва CNN.

Ким КардашиянСъщо така повдигна темата за бившия си съпруг – Кание Уест, и заяви, че в крайна сметка иска четирите им деца да бъдат „обичани и чути“.

„Те са само деца, трудно се преминава през такова нещо на толкова ранна възраст“, коментира тя, визирайки как развода й с рапъра е повлиял на Норт, Сейнт, Чикаго и Псалм. „Трябва да се увериш, че те могат да те разберат. Нормално е да покажеш уязвимата си страна. Никога не трябва да се стига до негативизъм.“

Напомняме, че през 2015 г. доведеният й баща Кейтлин Дженър (с име по рождение Брус Дженър) бе обявен за „Жена на годината“, след като смени пола си.

Източник: Телеграф

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?