Новините на фокус
Home » БЪЛГАРИЯ » Кирил Петков съсипа Линда на 8 март (Снимка)
Кирил Петков съсипа Линда на 8 март (Снимка)

Кирил Петков съсипа Линда на 8 март (Снимка)

Пореден гаф навръх празника на жената 8 март сътвори Кирил Петков. Лидерът на ПП забрави да поздрави собствената си съпруга Линда, която е майка на трите му дъщери.

Бившият премиер отправи мил поздрав единствено към своята майка Венета. В социалните си мрежи той публикува умилително селфи, на което позира с родителката си. То бе придружено от следното послание:

„Честит 8 март на всички смели, можещи, знаещи, силни и талантливи жени, на които се крепи цялото ни общество! Честит празник и благодаря, че ви има!“.

Снимката за броени часове събра стотици коментари, а мнозина разкритикуваха Петков, че за пореден път пренебрегва жена си. Самата Линда също се почувствала огорчена от ситуацията, която придоби съвсем неочакват развой. 8 часа след първоначалната публикация засраменият Петков реши да замаже сътворения от него гаф, като прибави към честитката и снимка с жена си, но твърде късно. Според запознати актът бил провокиран от критиките към него не само от последователите му в социалните мрежи, но и от екипа му с пиари, както и от самата Линда, която се ядосала.

Канадката не сподели дали мъжът ѝ я е изненадал подобаващо с пищен букет цветя, подарък или романтична вечеря на свещи в изискан ресторант, но призна, че е получила хубава картичка от двете си по-малки дъщери, изрисувана лично от тях самите. Посланието върху нея е на английски и гласи: „Мамо, ти си като пчела – полезна. Честит празник!“.

Междувременно съпругата на Кирил Петков никак не се вълнува от предизборната му кампания и се е заела с нова инициатива – а именно да кастрира бездомни котки. Тя се похвали с доброто си дело в своя фейсбук профил.

От публикацията става ясно, че Линда Петкова е участвала в транспортирането на котките, като е помогнала те да бъдат закарани от центъра на София до клиника в Банкя, където са били кастрирани. А след това животинчетата са били прекарани в Железница. Не за пръв път канадката помага на бездомни животни в беда. Преди година тя бе прибрала 4 болни котенца от улицата, за които успя да намери стопани и дом.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?