Горещи новини

Когато беше бебе, я нарекоха бебето-Барби, спечелила е над 300 конкурса за красота! Ето как изглежда днес (СНИМКИ)

Когато беше бебе я нарекоха бебето-Барби спечелила е над 300 конкурса за красота! Ето как изглежда днес (СНИМКИ)

Американката Айра става модел на двегодишна възраст. Детето се ражда много красиво. Има сини очи, руса коса и ослепителна усмивка. Родителите решават да снимат дъщеря си и да разпратят снимките й до всички модни агенции.

Майка й и баща й канят фотограф, който забелязва приликата на Айра с кукла Барби и предлага да направи фотосесия в този образ. Родителите се съгласяват. Когато снимките на очарователното бебе са публикувани онлайн, тя натрупва милиони гледания и харесвания за часове. Всички искат да видят малката кукла Барби, на която Айра толкова много прилича.

бебе Барби

Под снимките започнват възторжени коментари. Мнозина не вярват, че това наистина е живо дете, а не кукла. Толкова поразителна е приликата на детето с Барби.

дете-кукла

Много модни агенции за деца искат да подпишат договор с родителите на момичето. Тя става разпознаваема в цяла Америка. Вместо детска градина, където отиват нейните връстници, Айра и майка й ходят на снимки. Можем да кажем, че детето не е имало детство в обичайния смисъл на думата. Работи като модел и печели прилични пари.

дете модел

За да направят снимките качествени, козметолози и гримьори работят върху лицето на Айра. Първите придават на лицето порцеланов вид, така че момиченцето още повече прилича на кукла. Гримьорите нанасят много козметика и фон дьо тен върху лицето на невръстното дете.

дете-модел

Времето минава, Айра расте. Тя все по-малко прилича на Барби, така че предложенията за снимки са все по-малко. До десетгодишна възраст кариерата на модел на момичето приключва. Не я виждат в друг образ, освен в този на Барби. Затова поканите изобщо спират да пристигат.

момиченце модел

И така – какво прави в момента Айра? Как й се отрази това, че вече не я снимат?

Излишно е да казваме, че момичето се чувства страхотно. Най-накрая има истинско детство. Тя започна да живее живота, който живеят нейните връстници.

порасналата Айра

дете кариера на модел

На страницата си в социалните мрежи Айра не публикува снимки от детството си в образа на Барби. Явно самата тя е уморена от този образ. Въпреки че е възможно и нещо друго: момичето е обидено, че вече не я канят да снима. Затова тя е решила да забрави за всичко.

момиченце тийн

Твоят коментар

Be the first to comment on "Когато беше бебе, я нарекоха бебето-Барби, спечелила е над 300 конкурса за красота! Ето как изглежда днес (СНИМКИ)"

Какво мислите?