Home » КЛЮКАРНИК » Коцето си кърка уиски в ефир
Коцето кърка в ефир

Коцето си кърка уиски в ефир

В „Папараци“ Коцето дава интервю, но си отпива от любимото уиски, видя ko4.

Коцето никак не е намалил алкохола – пише в. „Уикенд“. Певецът си пие както на участия, така и в тв ефир. Той се появи с чаша уиски в предаването „Папараци“ на Венета Райкова. По време на интервюто на няколко пъти надигаше чашата. Все пак доскоро имаше предположения, че се въздържа повече от употребата на спиртни напитки, а някои оптимисти дори го обвиниха за въздаржател – отбелязва изданието.

Други наблюдателни зрители на „Папараци“ предположиха, че Коцето май е започнал да побелява, тъй като косата му изглеждаше боядисана. Певецът сподели в предаването бъдещите си творчески планове, с което предизвика доста коментари. Не по-малък интерес имаше към новата му прическа, която изглеждаше по-наситено черна отпреди. Певецът явно се е боядисал, за да се подмлади преди рождения си ден. На 17 юли изпълнителят ще празнува 43 години.

Коцето наскоро скъса договора си с „Пайнер“, в чиито редици беше през последните 13 години, за да основе своя продуцентска компания. Певецът вече официално е конкурент на доскорошния си шеф Митко Пайнера.

„Фирмата“ ми се казва фирмата – много яко, нали?“ – сподели пред Венета Райкова изпълнителят.

„Фирмата“ вече приема кандидат-желаещи да станат звезди в попфолка. Важното е да са талнтливи и харизматични, има критерий и за възраст – между 17 и 25 години.

kliuki.ws

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?