Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Красимир Балъков и жена му живеят разделени, той вече има нова любов
Красимир Балъков и жена му живеят разделени

Красимир Балъков и жена му живеят разделени, той вече има нова любов

Новият селекционер на националния отбор по футбол Красимир Балъков е четвъртият от „златното поколение“, който застава начело на България, като преди него това сториха Христо Стоичков, Любослав Пенев и предшественикът му Петър Хубчев, напомня КОЧ.

Преди това той беше треньор на отбора в своя роден град Велико Търново „Етър“. Бала, както го наричат, е амбициран да докаже качествата си на селекционер, а и има подкрепата на любимата си жена Кати Фогел.

Двамата продължават да са заедно въпреки упоритите слухове, че той я е зарязал и вече има нова любов.

Единственият проблем във връзката им е, че не живеят под един покрив, защото германката е в родината си и често пътува до Арбанаси, където Краси има луксозна къща. Той също пътува постоянно, за да се вижда с половинката си, писа „Галерия“.

Заради нея се разведе със съпругата си Татяна, с която бяха семейна двойка през цялата му кариера още от престоя му в „Етър“. Тогава Кати работеше като служителка в счетоводството на католическото братство.

„Срещнахме се и още от първия поглед започна да се усеща, че си пасваме, и така от години сме един до друг. Изключително добра жена. Ценя характера, защото е човек, на когото мога да разчитам. Съвсем случайно се срещнахме, както стават хубавите работи“, споделя Балъков.

hotarena

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?