Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Подигравките заради носа на Преслава не спират: Митко Пайнера я нарича „Галче“, а феновете й – китайското копие на Галена от АлиЕкспрес
Подигравките заради носа на Преслава не спират

Подигравките заради носа на Преслава не спират: Митко Пайнера я нарича „Галче“, а феновете й – китайското копие на Галена от АлиЕкспрес

Тежки седмици изживява фолк певицата Преслава, а черешката на тортата бе да я сравняват с най-голямата й конкурентка – Галена, узна КОЧ.

Добричлийката първо се подложи на операция за реконструиране на носа, после бяха разпространени снимките й от операционната маса – преди и след интервенцията, накрая й хакнаха профила в Инстаграм и изтриха всички снимки, а за капак – подигравките към новата й визия не спират да валят в Интернет, като най-колоритните са сравненията между нея и Галена.

Откакто стана ясно, че комплексите на Преслава са избили и тя е решила да легне за пореден път под ножа да си прави нов нос в разгара на летния сезон, фолк феновете не спират да се бъзикат с новата й външност. И това е основателно донякъде – певицата изглежда като съвсем друг човек, но не и като себе си.

В сигнал до Горещата арена пристигнаха всички колажи, пускани до момента за Преслава, които целят да я осмеят. Първият, който ще видите в галерията по-долу, е как изпълнителката на „Водка с утеха“ е избрала да си прави селфи на място, на което преди това конкурентката й Галена се е щракнала.

Подигравките заради носа на Преслава не спират

На следващия фотос обонятелният орган на Преси е оприличен на този на костенурките. Едно към едно.

Третият колаж представя пайнерката като тотална лицемерка. В Интернет наскоро оплю почитателите си, които я „нахраниха“ за новата й визия. На голяма част от тях три коментари, блокираше ги наред и ги наричаше хейтъри. На живо обаче Преслава не си позволява да ги обижда, а точно обратното – казва им, че ги обича и че те са нейното слабо място.

Следващият кадър е един от последните фотоси на певицата, на които тя не прилича на себе си. Шеговито потребители са написали: „Когато си поръчаш Галена от AliExpress“.

По-следващият колаж е също с доста забавно послание: „Дано телефонът на Преслава не е с лицево разпознаване, че никога повече няма да го отключи“.

За капак са няколко диалога между Преслава и Майкъл Джексън, а като завършек на смешната поредица се явява разговор между изпълнителката и шефа й Митко Димитров – Пайнера. Чалга босът среща Преси, но не може да я разпознае и я нарича „Галче“.

Повод за купищата подигравки, които напоследък се изсипаха върху Преслава, е това, че тя бе считана за една от най-естествените поп фолк певици. Феновете я обожаваха заради таланта й и красивата й натурална визия, през която уж не бе минавал скалпел. Фактът, че се разбра, че фолк гърлата ляга не за първи път под ножа, а и с последния си опит тотално се обезобрази, накара феновете й да погледнат с други очи на нея и рязко спря кранчето на възхищението им.

hotarena

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?