Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Къде се намира новата болница от „Откраднат живот”? (Снимки)
Къде се намира новата болница от „Откраднат живот”? (Снимки)

Къде се намира новата болница от „Откраднат живот”? (Снимки)

Началото на новия сезон на „Откраднат живот” представи на зрителите не само нови актьори, но и изцяло различен декор, видя ko4.

 Действието се пренесе в болница”Света Анастасия”- кръстена на християнка, която след смъртта на своя съпруг влага цялото си богатство, за да лекува болните хора.

Декорът се простира на цели два етажа в „София тех парк”-недалеч от четвърти километър в столицата. Продуцентът Евтим Милошев бе категоричен, че дължи много на управата на държавното дружество, което посрещнало с отворени обятия сериала.

„Бяхме принудени да напуснем старата болница, която се намираше в киноцентъра „Бояна”. Желанието да си тръгнем не беше наше, но истински подвиг е, че успяхме за три месеца в абсолютно празно помещение да направим нова, много по-широка, удобна и красива болница”, обясни Милошев при представянето на новия сезон.

Къде се намира новата болница от „Откраднат живот”? (Снимки)

За първи път във филма ще има неврохирургия, оборудвана с супер модерен скенер-скъп макет, на който организаторите не дават дори да се седя, за да не се счупи. Ново пространство за снимки дава и пешеходния мост над „Цариградско шосе”, който вчера зрителите вече видяха.

С настъпването на пролетта много сцени ще има и в прекрасния парк в „София тех парк”, а пък кафенето в новата болница е в пъти по-голямо от предишното в „Свети Кирил”. Една обща стая, но разделена на две от шкаф на колелца, делят сестра Жекова и директорът.

За първи път има истински вход за линейки, защото в „Свети Кирил” вратата не водеше за никъде, както и два асансьора-един истински, който използва екипът, и един бутафорен, който не се движи. На първия етаж са разположени операционните, а на втория-кабинетите на сестри и лекари, стаята за оперативки, кафенето, скенера.

Зрителите посрещнаха с разочарование отпадането на „Свети Кирил”. „Липсват ми старата болница и покривът. Ако на това стълбище ще се водят проникновените разговори, ще е някак тягостно”, пише Гергана Костова. „5 минути гледахме стълбището”, оплаква си Динко Щилянов.

Къде се намира новата болница от „Откраднат живот”? (Снимки) Къде се намира новата болница от „Откраднат живот”? (Снимки) Къде се намира новата болница от „Откраднат живот”? (Снимки)

hotnews.bg

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*