Горещи новини

Лечителят Георги Гавраилов: Семена от шипка помагат за сърцето, бобът – за бъбреците

Semenata ot shipka pomagat za surceto

Георги Гавраилов е популярен алтернативен лечител и лектор. Живее в София и от 16 години помага на мнозина чрез източния метод на лечение със семена. Бившият пожарникар споделя, че именно с него поддържа здравето си в отлична кондиция въпреки напредналите вече 73 лета.

„Част от семената наподобяват по форма или цвят органите в човешкото тяло. И когато тези зърна се поставят (апликират) върху ръката или крака ни, те освен механичен натиск (акупресура) на определена болна точка започват да отдават и своята скрита енергия. Говорим за една наистина лечебна сила, която по един неведом, вероятно микроелектронен път достига до болното място и започва божествен процес на изцеление.

Тук трябва да кажа, че по нашите крайници, ръце и крака има точки, които съответстват на вътрешните органи и системи на целия организъм. А даденото зрънце трябва да бъде залепено в точно определената зона, за да ни помогне.

Всичко това е открито и структурирано от корейския професор Пак Же Ву. Той е създател на алтернативния метод, наречен Су-джок, част от който е и семетерапията“, обяснява специалистът.

„Меката част на дланта ни съответства на гръдната и коремната област, а твърдата част (или опакото) на гърба. Например от китката към 3-ти и 4-ти пръст се проектира входът на нашия стомах. Долната част близко до пръстите са тънките черва и дебелото черво. И когато семената се подредят по определен начин в тези зони, би могло да се реши проблем със запек, разстройство, херния или нещо друго.

Областта на ръката ни (под палеца) съответства на сърцето.

Обикновено там могат да се поставят семена от някой червен плод – калина или шипка. Когато трябва да се лекуват бъбреци, се ползват бобени зърна. Те се залепват на опаката страна на дланта за 48 часа. Въобще възможностите на този метод са безчет. Той се използва срещу всяка позната на човека болест или болежка, включително и при травми за по-бързо възстановяване“, допълва лечителят.

Гавраилов разкрива още, че не всяко семе е целебно.

„Желателно е семената да не са ГМО, да са от чист регион. Използвам зърна от леща, боб, нелющена елда, черен пипер и други. От меката страна на китката има лечебна зона за щитовидната жлеза. Там бихме могли да въздействаме както с черен пипер, така и с елда. А едно още по-елементарно решение за лечение и профилактика е да носим на китките, глезените и на шията си кехлибар.

Както терапията със семена, така и лечението с камъни крие голяма сила, което е известно още от времето преди Христа“, казва още лечителят.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Лечителят Георги Гавраилов: Семена от шипка помагат за сърцето, бобът – за бъбреците"

Какво мислите?