Home » КЛЮКАРНИК » Лицето на Светлана Гущерова струва 20 бона
Лицето на Светлана Гущерова

Лицето на Светлана Гущерова струва 20 бона

Младата майка Светлана Гущерова слага филъри и помпа устни, видя ko4.

Няма грозни жени, има бедни мъже – това се доказва от простите сметки за цената на красотата на една от най-пресните родилки в страната ни – гордата г-жа Светлана Гущерова – пише в. „Уикенд“. Само за поддръжка на лицето ѝ нейният любим Християн е броил над 20 хил. лв. за двете години, откакто са заедно. Отделно от това са всички естетични процедури, с които красавицата вае тяло – отбелязва изданието.

Самата Светлана преди дни осветли част от тайните на своята красота, като изброи голяма част от любимите си естетични процедури, допълвайки цената им и колко често си ги прави, за да не се губи техният ефект. Оказва се, че на 6 месеца младата майка прави скулптуриране на лицето си със специални филъри, които поддържат неговата форма във вида, в който напоследък я познаваме.

Светлана Гущерова сама се похвали, че за цялата бременност е качила едва 8 кг.

Както е известно, дъщеричката ѝ от Християн Гущеров се роди през февруари преждевременно – в осмия месец. Раждането е било в столичния Майчин дом, с операция по решение на лекарите. Детето е било известно време в кувьоз, но вече си е вкъщи под грижите на всеотдайната си майка. Тя дори сподели, че мисли и за второ бебе.

Но все още пази в тайна името на първородното и засега единствено свое дете. Не показва и негови снимки, тъй като била суеверна.

kliuki.ws

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?