Home » КЛЮКАРНИК » Любо Нейков се задушил в леглото, заради килограмите
Любо Нейков се задушил в леглото

Любо Нейков се задушил в леглото, заради килограмите

Любо Нейков е предприел крути мерки в отслабването си и вече бил минус 15 килограма, научи КОЧ

Този път комикът бил нахъсан да не се отказва да влезе във форма, защото проблемите, които свръхтеглото му причинявало, вече застрашавали живота му.

Освен хипертонията и високия холестерол, Любо получавал и пристъпи на задух. Най-опасни били тези, които го спохождали нощем, докато спял, защото наднормените му килограми притискали дроба му, а това било фатално за притока на кислород в тялото. След като изпробва какви ли не режими и ползва услугите дори на топдиетолози от Франция, Нейков най-после намерил подходящата за него диета, която предизвика фурор в цял свят и вече има милиони последователи.

Става дума за режима „Зоната“, за който шефът на „Комиците“ научил от колежката си Марта Вачкова.

По време на снимките на „Откраднат живот“, на който Любо и Евтим Милошев са продуценти, Нейков забелязал положителната промяна във фигурата на Марта, както и факта, че тя никога не искала да хапва от кетъринга, който продуцентите подсигурявали за актьорите и снимачния екип. Тогава Любо и Вачкова се заговорили за отслабването ѝ и тя го светнала за „Зоната“. Под нейните препоръки и напътствия актьорът стартирал режима и само 3 месеца по-късно вече бил с 15 кила по-лек.

Храната си обаче не приготвял сам, а му я доставяли от специална фирма. Покрай него да поръчва менюто си оттам започнала и съпругата му Гинка, която приготвяла хапване само за детето им, за да не може те двамата да се изкушават. Най-големият стимул на Любо била самата Марта, която пък успя да стопи 17 килограма без йо-йо ефект.

Екранната сестра Жекова от „Откраднат живот“ признава, че се запалила по „Зоната“ от своя позната, която ѝ казала, че ще ѝ помогне не да е слаба, а да бъде здрава.

Така дамата започнала да ѝ приготвя по 5 хранения дневно според изискванията на диетата, а резултатът не закъснял и към услугите ѝ проявили интерес мнозина актьори, журналисти и музиканти. Сред тях е и любимият на Марта Владо Пенев, който също се вдъхновил от нейните резултати. Той постигнал рекорден ефект – стопил 20 килограма, но съчетавал диетата и с тренировки, пише „Ретро“.

Източник: hotarena.net

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?