Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Марешка Бардем от „Игри на волята“: Путин избива украинци, както нас преди 30 години
Марешка Бардем от "Игри на волята": Путин избива украинци както нас преди 30 години

Марешка Бардем от „Игри на волята“: Путин избива украинци, както нас преди 30 години

„Наблюдавайки ситуацията в Украйна, си спомням за войната в Чечня. Путин избива украинци както изби народа ни преди 30 години“.

Това каза плейтмейката Марешка Бардем, която стана популярна с участието си в един от сезоните на Игри на волята.

„Войната в Чечня започна през 1994г. Руснаците първо взривиха президента Джохар Дудаев, след което нападнаха държавата ни. Със същите ракети, по същия начин, без предупреждение, както в Украйна. Училища, къщи, детски градини – всичко беше изгорено„, споделя Марешка пред вестник „България Днес“.

Марешка няма близки в Украйна, но не спира да се моли за бедстващите, тъй като добре познава болката им. Моли се и за войниците, които с всички сили защитават страната си.

„Безкрайно тъжна и уплашена съм за ситуацията в Украйна. За съжаление не можем да направим нищо, освен да се надяваме, че нещата ще приключат възможно най-скоро“, казва Марешка, която приема, че е просто една пешка в системата.

Наскоро нещастия са сполетели блондинката от Чечня. Разбили колата й и откраднали личните й документи. Но тя приема трудностите като знак от Бог.

„Обичам Варна, обичам България. Нищо не би ме върнало обратно в Русия“, споделя още чеченката, която мечтае да получи българско гражданство.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?