Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Мариана Векилска сияе (Вижте какво се случва с нея)
Мариана Векилска сияе (Вижте какво се случва с нея)

Мариана Векилска сияе (Вижте какво се случва с нея)

Мариана Векилска сияе от щастие, научи ko4.

Мариана Векилска буквално разцъфна след напускането на България. Бившата тв водеща сияе от щастие и по всичко личи, че тя се чувства много добре на новото си работно място. Работата на Векилска е свързана с постоянни пътувания. Но това не е свързано с дискомфорт за бившата водеща.

Тя често споделя в мрежата снимки от екскурзиите си в Европа. За кратък период от време Мариана Векилска е посетила Германия, Холандия и други европейски държави. На фотосите, публикувани от нея, става ясно, че тя е щастлива в новото си амплоа, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Последното пътуване на Векилска е било до Маастрихт. Не е ясно каква е причината за престоя й там, но от публикуваните снимки е видно, че тя се забавлява.

Откакто живее зад граница, бившата телевизионерка е по-спокойна и изглежда по-добре. Приближени до нея коментират, че тя се е подмладила. Мариана Векилска е започнала нова диета и вече напълно е изключила от менюто си месото.

В края на миналата година журналистката обяви изненадващо в ефира на бТВ, че напуска телевизията.

Векилска сподели, че ще се премести в Белгия заради новата си работа. Още миналата есен тя се явила на интервю за работа в голяма авиокомпания. Самата Мариана Векилска останала много изненада, след като 3 месеца по-късно от компанията я потърсили, за да я съобщят, че може да започне работа.

razkritia.com

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*