Горещи новини

Мария Цънцарова пак се уреди, ще води сутрешния блок на БиТиВи

Мария Цънцарова пак се уреди ще води сутрешния блок на БиТиВи

Сутрешният блок на bTV „Тази сутрин“ започва новия сезон на 4 септември с новa екранна двойка – популярните журналисти на медията Златимир Йочев и Мария Цънцарова.

Всеки делничен ден от 6:00 часа сутринта двамата изявени водещи ще представят пулса на обществения живот в страната, се казва в изявлението на БиТиВи.

Мария Цънцарова е един от най-награждаваните журналисти в страната. Събирането на двамата водещи на екран ще предостави на публиката още качествено и ексклузивно журналистическо съдържание.

„Златимир Йочев и Мария Цънцарова са две от нашите емблематични лица. Радвам се да ги съберем като двойка, защото са изявени професионалисти с характер и харизма, които ще се допълват чудесно в микса от теми и новини – независимо дали говорим за представяне на политически, икономически или социални въпроси.

Пожелавам им успех и съм уверен, че тяхната енергичност и амбиция ще изведе предаването на още по-високо ниво“ – споделя Антон Хекимян, Директор „Новини, актуални предавания и спорт“ в медията.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Мария Цънцарова пак се уреди, ще води сутрешния блок на БиТиВи"

Какво мислите?