Новините на фокус
Home » ЗДРАВЕ » Медицината немее! Монах откри природен лек за всички болести, проверен и научно обоснован
Медицината немее! Монах откри природен лек за всички болести проверен и научно обоснован

Медицината немее! Монах откри природен лек за всички болести, проверен и научно обоснован

Това, което ще ви впечатли в тази история, е простотата на рецептите, за които твърдят, че лекуват всички заболявания. Няма да имате нужда от хиляди евро или долари, няма да имате нужда от екзотични пътувания или срещи с гурута, нито от прегледи в модерно оборудвани болници.

Източникът, пожелал анонимност, споделя с вас своя опит, до който е стигнал на другия край на планетата.

Става дума за Игор, който е инженер и от 10 години живее и работи в Москва. Руснаците са известни като изключително религиозен православен народ и в Русия има голям брой църкви и манастири. Докато посещава известния манастир Боровски, Игор се запознава със свещеника, за когото се твърди, че е помогнал на хиляди хора със своите съвети и рецепти.

На срещата Игор получи практически съвети как да поддържа здравето си в перфектно състояние и няколко рецепти. Но тъй като е човек на науката, веднага се заел да провери научно твърденията на свещеника.

Говорим за няколко храни, които всеки има вкъщи, но не сме наясно колко са лечебни всъщност и как да ги използваме за лечебни цели.

Ето списъка с рецепти:

1. СОДА БИКАРБОНАТ

Една равна чаена лъжичка сода за хляб се разтваря в чаша вода и се пие веднъж на ден. В началото започнете с по-малка доза, с половин чаена лъжичка сода без алуминий. Това се прави най-добре вечер.

2. КИСЛОРОДНА ВОДА 3%

Три до пет капки в чаша вода, най-добре да се пие сутрин.

3. ЗЕЛЕН ЧАЙ

Всеки ден трябва да се пие по една чаша зелен чай, който е обявен за най-здравословната напитка в света.

4. ЧЕСЪН

Въпреки че мнозина не го харесват и избягват заради силната му миризма, всеизвестно е, че чесънът е естествен антибиотик. Достатъчно е да нарежете една скилидка на ситно и да я оставите да изсъхне малко. Може да се смеси с кисело мляко. Руснаците го пият с вода.

5. ВОДА

За водата не е нужно да се говори много, на всички е ясно колко е здравословна. Тук обаче акцентът е върху стойността на pH. Идеалната стойност на pH трябва да бъде 7,42 до 8.

Игор приема всичко това с известна доза скептицизъм и решава да направи малко научно изследване. И така, докато проучва, той се натъква на известния лекар Иван Павлович Неумивакин, професор и пионер в руската медицина в космическата наука, който основава първата болница на руски космически кораб.

д-р Неумивакин, снимка: Интернет

Именно той отговаря за здравето на астронавтите.

Докато Игор проучва работата на д-р Неумивакин, той с изненада установява, че известният лекар говори за същите рецепти като свещеника. И не само говори за тях, но и научно доказва ефективността им.

В множество видеоклипове, които могат да бъдат намерени в YouTube, този лекар анализира подробно ползите от кислородната вода и содата за хляб. Той цитира множество примери и научни изследвания колко чудотворни са тези вещества. Лекарят обяснява подробно химичните характеристики на тези вещества, как действат върху тялото и как лекуват.

Игор и семейството му използват тези рецепти ежедневно в продължение на цяла година. Дъщеря му казва, че имунитетът на всички се е подобрил драстично.

„Всички сме здрави, имунитетът ни е отличен. Например миналата зима имаше много вируси, декември, януари… Цяла седмица бях заобиколена от хора, които бяха много болни и си помислих, че и с мен е свършено! Нямаше начин вирусът да не ме зарази и мен…обаче нищо! – разказва тя.

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?