Горещи новини

Той печели „Като две капки вода“

Той печели "Като две капки вода"

Мачът в „Като две капки вода”, сезон 12, вече може да се смята за приключен.

След третата вечер на шоуто на Нова тв миналия понеделник вече е кристално ясно кой е сигурният победител тази година. Това е актьорът Владимир Зомбори, твърди Уикенд.

Както и преди обаче е ставало понякога предварително всичко изглежда ясно, но накрая нещата се променят.

Сега обаче Зомбори на практика е без абсолютно никаква конкуренция в актуалното издание на предаването и само чудо или предварителна уговорка в шоуто може да промени финалния резултат. Такова развитие на нещата обаче е слабо вероятно, затова феновете на формата вече очакват да го видят като победител.

Още на старта на „Капките” на 19 февруари стана ясно, че тази година Владо Зомбори е голямата звезда в шоуто и със сигурност ще бъде на финала. След три епизода вече може с пълна убеденост да се каже, че само задкулисна уговорка може да му оспори победата, но всички знаят, че такава практика в това предаване няма.

Не е нужно да си специалист по актьорско майсторство, нито по музика, за да забележиш, че младият актьор е светлинни години пред останалите участници тази година. На практика няма никаква интрига – каквото и да му дадат, той е най-добрият, включително с женския образ на Адел, който му се падна за втората вечер на шоуто. Още тогава новият в журито – Любо Киров, каза, че тази година „Капките” са на Владо Зомбори.

Същото е мнението и на огромната част от феновете, които коментират на официалните страници на предаването в социалните мрежи. Звездата от сериала „Вина” на БНТ е фаворит и на съдиите във формата, и на зрителите.

 „Голям сладур е Влади! С колегите сме му огромни фенове и не спираме да пращаме смс в негова подкрепа!”; „Влади е изключителен! Няма равен!”; „За всички ни е видно, че Владо Зомбори е невероятен талант! Той е феноменален имитатор и изпълнител! За мен той е Големият победител тази година!”, коментират хората.

Досега актьорът е имал три изпълнения в „Капките”: в образа на Джъстин Тимбърлейк, Адел и Васил Найденов. С първото и третото беше победител за вечерта, а с второто стана втори и към момента има най-много точки във временното класиране. Като Васил Найденов обаче отнесе критика от Фънки, според когото Владо е бил пренавит и е преигравал.

По този въпрос публиката се раздели на две – едната част остава твърдо на страната на Зомбори, а другата е съгласна с Фънки. Въпреки това на фона на останалите изпълнения актьорът отново се оказа най-добрият.

Очевидно е, че е без конкуренция този сезон и че около името на победителя поне засега няма никакви въпросителни – това ще бъде Владо, пише Уикенд.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Той печели „Като две капки вода“"

Какво мислите?