Новините на фокус
Home » СВЯТ » Роди му син преди 3 месеца, а вече го съди за издръжка – 54 години по-младата изгора на Ал Пачино
Роди му син преди 3 месеца а вече го съди за издръжка - 54 години по-младата изгора на Ал Пачино

Роди му син преди 3 месеца, а вече го съди за издръжка – 54 години по-младата изгора на Ал Пачино

Американските медии съобщиха, че Ал Пачино и 54 години по-мадата му приятелка Нур Алфалах са се разделили и тя е подала молба за попечителство над 3-месечния им син.

29-годишната Алфалах подаде в Лос Анджелис молба за пълно физическо попечителство над бебето, като добави, че иска 83-годишният актьор да има „разумно посещение“, съобщи The Blast.

Пачино и Алфалах се срещат от април 2022 г. и посрещнаха сина си на 6 юни в болница Cedar’s Sinai в Лос Анджелис.

Актьорът вече е баща на три деца от две жени: има 22-годишни близнаци Оливия Пачино и Антон Джеймс Пачино от Бевърли Д’Анджело, както и Джули Пачино (33) от Иън Тарант.

Ал Пачино и Нур

Според съобщения в медиите Алфалах е казала на съда, че е готова да предостави на актьора съвместно законно попечителство над сина им, което ще му даде думата по въпроси, свързани с образование, религия, лечение и други.

В правната си документация Алфалах включва документ, наречен „доброволна декларация за родителство“, който тя и Пачино подписват 6 дни след раждането на детето им.

В съдебните документи тя иска от Пачино да плати адвокатския ѝ хонорар или всякакви други разходи, свързани със случая, според агенцията. Конкретната сума за издръжка на детето не е посочена в документите.

Ал Пачино приятелка

Очакваше се съдията по делото да намекне за конкретна сума въз основа на това, което Алфалах е поискала в предходните изслушвания, но налице са доказателства, които подсказват, че Пачино е възразил на някое от исканията.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?