Новините на фокус
Home » БЪЛГАРИЯ » Мистериозно почина ясновидката на звездите Руми Атанасова
Мистериозно почина ясновидката на звездите Руми Атанасова

Мистериозно почина ясновидката на звездите Руми Атанасова

Ясновидката на родните звезди Руми Атанасова е починала при мистериозни обстоятелства в дома си в испанския град Валенсия, където живееше от години.

Тя е издъхнала в края на юли, без да е боледувала, предаде „Ретро”.

Приживе гадателката врачуваше на редица известни тв водещи, фолкпевици и лица от сенчестия бизнес.

Единствено разстреляният радиожурналист Боби Цанков признаваше за близките си отношения с нея и че се е допитвал до вече покойната ясновидка за всички важни решения в живота си, преди да бъде убит на 5 януари 2010 г.

Близките на Руми разкриват, че нищо не предвещавало внезапната кончина на окултната дама. Само преди няколко месеца тя дори се омъжила за 15 години по-младия си любим Тинчо. Преди фаталния ден говорила с почти всички близки и била в добро настроение.

Внезапната ѝ смърт попарила съпруга и приятелките ѝ. Преди години тя успя да победи тежко онкологично заболяване и след продължителна ремисия се чувствала добре.

Близки до Атанасова разкриват, че неотдавна им споделила, че отново ѝ се налага да ходи на терапия, защото коварната диагноза се е завърнала. Тя обаче се повлиявала много добре от лечението и била по-жизнена от всякога.

Те смятат, че лятна настинка, която Руми подценила и не си обърнала достатъчно внимание, може да е причината за внезапната ѝ смърт.

Най-добрата ѝ приятелка – журналистката Антоанета Титянова, която е сестра на покойната говорителка Татяна Титянова, я определя като неуморима и неотразима, жена без аналог и огромни духовни познания, които непрекъснато обогатявала.

Зрителите също я познават, тъй като Руми беше лице на няколко телевизии, където водеше сеанси. Определяше себе си като окултен наблюдател и обичаше да разговаря с хора от областта на изкуството. Не харесваше политиците, макар че се интересуваше и от политика.

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?